Coem Pietra Blu

De Coem Pietra Blu is een collectie keramische tegels, geinspireerd op het natuurlijke blauwsteen. De prachtige uitstraling van het natuurlijke blauwsteen is perfect overgenomen door Coem Tegels in deze keramische tegels. Dit maakt dat de Coem Pietra Blu collectie een innovatieve combinatie is tussen natuurlijke schoonheid en innovatieve technologie. Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan direct contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijsopgave van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Coem Pietra Blu assortiment en toepassing

De Coem Pietra Blu geeft de prachtige look van natuurlijk blauwsteen in de voordelen van keramiek. Deze aantrekkelijke uitstraling wordt gebruikt om vloeren met moderne technologie een traditioneel natuursteeneffect te geven. Deze collectie is te verkrijgen in 4 verschillende afmetingen. Pas de Pietra Blu toe in ruimtes waarbij u wel de fraaie natuurstenen uitstraling van blauwsteen wilt, maar niet de ongemakken van echt natuursteen!

Kleuren en afmetingen

De Coem Pietra Blu collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Pietra Blu

Afmetingen:

40.8x61.4 cm, 61.4x61.4 cm, 61x61 cm, Modulo (Alle afmetingen verwerkt in 1)

Meer informatie over de Coem Pietra Blu tegels?

Bij Regge Tegels & Vloeren staan wij graag voor u klaar met meer informatie over de Coem Pietra Blu collectie. Kom voor meer informatie over deze collectie gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie