Carriere du Kronos

Kronos Carriere du Kronos is een natuursteen-look keramische tegel met als basis fraai, natuurlijk Belgisch hardsteen. De hardsteen-look geeft deze tegel een vintage uitstraling in een nieuw, hedendaags jasje gestoken. Hiermee geeft de Carriere du Kronos de ideale combinatie tussen Belgisch Hardsteen en A-kwaliteit keramiek.

Carriere de Kronos in uw huis of project, tegen een scherpe en aantrekkelijke prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Carriere du Kronos collectie

De collectie Carriere du Kronos van Kronos tegels is geïnspireerd op Belgisch hardsteen. Deze keramische natuursteenlook tegels combineert de natuurlijke look met de kwaliteit van keramiek. De hardsteenlook van deze serie is perfect om de stijl van bijvoorbeeld historische panden te vervangen en toch een modern product met alle voordelen van keramiek in huis te halen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en afwerkingen is deze tegelserie uitermate geschikt om een authentieke, rustgevende sfeer te creëren, die toch mee gaat met de moderne trend!

20 mm afwerking voor buiten

Kronos heeft in de collectie Carriere du Kronos ook een 20 mm afwerking geproduceerd die geschikt is voor buitenruimtes. Met deze 20 mm afwerking kan de collectie ook als natuursteen terrastegel gebruikt worden. Ga voor de look van Belgisch hardsteen op uw terras of rondom uw zwembad.

Carriere du Kronos kleuren en afmetingen

De Carriere du Kronos collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Carriere du Kronos Namur
  • Carriere du Kronos Bruges
  • Carriere du Kronos Gent

Afmetingen:
40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 80×180 cm, 120×120 cm, 120×240 cm

Carriere du Kronos kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de collectie Carriere du Kronos aan tegen een aantrekkelijke prijs. Deze prijs kunt u ontvangen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wilt u ook meer informatie en advies? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar deze keramische tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Carriere du Kronos collectie