Kronos Carriere du Kronos

Kronos Carriere du Kronos is een natuursteen-look keramische tegel met als basis fraai, natuurlijk Belgisch hardsteen. De hardsteen-look geeft deze tegel een vintage uitstraling in een nieuw, hedendaags jasje gestoken. Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over deze collectie.

Carriere de Kronos in uw huis of project, tegen een scherpe en aantrekkelijke prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Carriere du Kronos collectie:

Carriere du Kronos Bruges


Carriere du Kronos Gent


Carriere du Kronos Namur


Carriere du Kronos Namur

Lees meer over Kronos Carriere du Kronos

Carriere du Kronos collectie

De hardsteenlook van deze serie is perfect om de stijl van bijvoorbeeld historische panden te vervangen en toch een modern product met alle voordelen van keramiek in huis te halen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en afwerkingen is deze tegelserie uitermate geschikt om een authentieke, rustgevende sfeer te creëren, die toch mee gaat met de moderne trend!

De Carriere du Kronos heeft ook een buitentoepassing, klik hier voor meer informatie over de Carriere du Kronos buitentegels. 

Carriere du Kronos kleuren en afmetingen

De Carriere du Kronos collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Carriere du Kronos Namur
– Carriere du Kronos Bruges
– Carriere du Kronos Gent

Afmetingen:
40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 80×180 cm, 120×120 cm, 120×240 cm

Carriere du Kronos kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in deze prachtige tegel samen met een scherpe prijs en een goed advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de Carriere du Kronos of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!