Coem Ardesia Mix

De Coem Ardesia Mix is een op natuursteen gebaseerde tegelcollectie. De kenmerken van natuursteen zijn tot in de kleine details overgenomen in de Ardesia Mix collectie, waardoor de Ardesia Mix een goede combinatie vormt van de uitstraling van natuursteen en het gemak van keramiek.

Een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom, of neem contact met ons op.

Afbeeldingen van de Ardesia Mix collectie

Coem Ardesia Mix collectie

De Coem Ardesia collectie is een keramisch product met een gevarieerd oppervlak dat bestaat uit sneden, krassen en schakeringen, samen met contrasten van licht en schaduw die worden afgewisseld met een glad en ruw oppervlak. Deze collectie is verkrijgbaar in de gevarieerde donkere en lichte kleuren, Avorio, Cenere en Antracite. Samen met 6 verschillende afmetingen kan er gevarieerd worden binnen de collectie.

Mix toepassing

De Ardesia Mix collectie is een collectie waarbij steen is verwerkt in de vorm van keramiek om aan oneindig veel combinaties in ruimtes te kunnen komen. Met de 6 verschillende afmetingen kan ook gevarieerd worden, om bijvoorbeeld een vloer in Romaans verbond of in visgraat te combineren. Dit zijn unieke mogelijkheden, waarmee prachtige sferen in ruimtes gecreëerd kunnen worden.

Kleuren en afmetingen van deze collectie

De Coem Ardesia Mix collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Ardesia Mix Avorio
– Ardesia Mix Cenere
– Ardesia Mix Antracite

Afmetingen:
18,75×57,6 cm, 18,75×75 cm, 30×60 cm, 37,5×37,5 cm, 60×60 cm, 75×75 cm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen