Mirage Silverlake

De Mirage Silverlake is een nieuw product geproduceerd door Mirage tegels. Mirage heeft de inspiratie voor de Silverlake gevonden in natuursteen. Door tijdens de productie goed te letten op zorgvuldigheid en details is natuursteen perfect nagebootst in de vorm van keramiek met de Silverlake serie. Ook is de Silverlake collectie te verkrijgen voor buitengebruik!

Zo snel mogelijk een scherpe prijs weten voor de Silverlake collectie van Mirage tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor inspiratie en advies van onze verkopers langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Silverlake collectie

Mirage Silverlake tegelcollectie

De Mirage Silverlake tegelcollectie heeft een aantrekkelijke en nieuwe kijk op kwartsiet natuursteen in de vorm van hoogwaardig keramiek. De Silverlake geeft elegante nuances, zorgvuldige details en zachte adereffecten. Deze details zijn verkregen dankzij moderne productietechnologieen waar Mirage bekend omstaat. Met deze technologien is Mirage instaat om verschillende, natuurgetrouwe kleuren van natuursteen na te bootsen.

Met neutrale kleurkarakters bestaan uit wit, grijs, zwart en beige kan deze Silverlake tegel ook aangepast worden naar uw eigen wens.

Silverlake buitentegel

Naast een binnenafwerking, heeft de Silverlake collectie ook een buitenafwerking. Met deze afwerking kunnen buitenruimtes ook voorzien worden van een prachtige uitstraling van natuursteen.

Silverlake kleuren en afmetingen

De Silverlake collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Silverlake Braies
– Silverlake Resia
– Silverlake Moritz
– Silverlake Nemi
– Silverlake Moro
– Silverlake Orsi

Afmetingen:
15×60 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Mirage Silverlake kopen?

Een scherpe prijs samen met advies op maat vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.
Interieurbouwer, designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen