Emil Ceramica Chateau

De Emil Ceramica Chateau is een collectie keramische wand- en vloertegels met een natuursteen look. De natuursteen dat de inspiratie heeft gevormd voor de Emil Ceramica Chateau is het Pierre de Bourgogne natuursteen. Alle kenmerken van dit prachtige natuursteen zijn overgenomen in de Emil Chateau collectie.

Interesse in de Emil Ceramica Chateau collectie? Dan kunt u voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Op zoek naar meer informatie of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Of breng een bezoek aan onze showroom!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Emil Ceramica Chateau collectie

De Emil Ceramica Chateau is een collectie keramische natuursteenlook tegels. De natuursteenlook tegels van keramiek zijn geïnspireerd op het Franse Pierre de Bourgogne natuursteen. Dit natuursteen is veel gebruikt in bijvoorbeeld statige, Franse gebouwen uit het verleden. Deze stijl heeft de basis gevormd voor de Emil Ceramica Chateau collectie. In deze collectie zijn 4 subtiele kleuren verwerkt. Deze kleuren hebben allemaal het levendige patroon van het oorspronkelijke Pierre de Bourgogne natuursteen. Met meerdere formaten kan de afmetingen van de Emil Ceramica Chateau tegels worden aangepast naar het gebruik. Ook zijn de meerdere formaten prachtig om deze collectie in wildverband te leggen als natuursteen vloertegels.

Ook te gebruiken als terrastegel

De Emil Ceramica Chateau is ook te gebruiken als terrastegels. De terrastegels uit de Emil Chateau collectie hebben een dikte van 20 mm. Enkel het formaat van 80x80 cm is te verkrijgen als een 20 mm afwerkingen voor buiten. Alle kleuren zijn te gebruiken als buitentegel. Creëer ook bij u in de tuin een natuurlijke look met de Chateau buitentegels.

Kleuren en afmetingen

De Emil Chateau is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Chateau Beige
  • Chateau Blanc
  • Chateau Gris
  • Chateau Noir

Afmetingen:

30x60 cm, 40x80 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 60x120 cm, 120x120 cm.

De 80x80 cm is ook in een 20 mm variant verkrijgbaar voor buitenruimtes.

De Emil Ceramica Chateau bij Regge Tegels & Vloeren kopen

Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over de Emil Ceramica Chateau tegels. Voor advies en meer informatie kunt u langskomen bij ons in de showroom. Of neem direct contact met ons op. Voor een zakelijk project op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze collectie