Emil Ceramica

Sinds de oprichting in 1961 is Emil Group, oftewel Emil Ceramica, een toonaangevend bedrijf in de wereld van keramiek. Vanuit het hoofdkantoor in Italië ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert keramische tegels voor verschillende gebruiksmogelijkheden.

Regge Tegels & Vloeren kan de collecties van Emil Ceramica aanbieden tegen zeer scherpe prijzen door directe contacten met de fabriek. Vraag voor de zeer scherpe prijzen voor tegels uit het assortiment van Emil direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies van onze verkopers langs bij ons in de showroom. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van het assortiment van Emil Ceramica

Emil Ceramica assortiment

Emil Ceramica produceert sinds 1961 keramische tegels die tegenwoordig wereldwijd worden verkocht. Verschillende soorten, afwerkingen en afmetingen worden allemaal gecombineerd in de collecties van het Emil Ceramica assortiment. Alle tegels van Emil zijn van een gegarandeerde hoge en duurzame kwaliteit door het gebruik van keramiek. De tegels zijn te gebruiken in vele verschillende ruimtes. Woonhuizen, terrassen of juist openbare of commerciële ruimtes. Overal zijn de prachtige collecties van Emil Ceramica toepasbaar.

Emil Ceramica Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Vraag voor scherpe prijzen voor de tegels van Emil Ceramica direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen