Emil Ceramica

Sinds de oprichting in 1961 is Emil Group, oftewel Emil Ceramica, een toonaangevend bedrijf in de wereld van keramiek. Vanuit het hoofdkantoor in Italië ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert  keramische tegels voor verschillende gebruiksmogelijkheden. Lees hier meer over Emil Ceramica

Regge Tegels & Vloeren kan de collecties van Emil Ceramica aanbieden tegen zeer scherpe prijzen door directe contacten met de fabriek. Vraag voor de zeer scherpe prijzen voor tegels uit het assortiment van Emil direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies van onze verkopers langs bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van het assortiment:

Emil Petra

Emil Kotto

Emil Nordika

Emil Eterna

Emil Sleekwood

Emil Tele di Marmo

Lees meer over Emil Ceramica

Emil Ceramica assortiment

Emil Ceramica produceert sinds 1961 keramische tegels die tegenwoordig wereldwijd worden verkocht. Verschillende soorten, afwerkingen en afmetingen worden allemaal gecombineerd in de collecties van het Emil Ceramica assortiment. Alle tegels van Emil zijn van een gegarandeerde hoge en duurzame kwaliteit door het gebruik van keramiek. De tegels zijn te gebruiken in vele verschillende ruimtes. Woonhuizen, terrassen of juist openbare of commerciële ruimtes. Overal zijn de prachtige collecties van Emil Ceramica toepasbaar.

Emil Ceramica tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Vraag voor scherpe prijzen voor de tegels van Emil Ceramica direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!