Emil Ceramica

Sinds de oprichting in 1961 is Emil Group, oftewel Emil Ceramica, een toonaangevend bedrijf in de wereld van keramiek. Vanuit het hoofdkantoor in Italië ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert keramische tegels voor verschillende gebruiksmogelijkheden.

Regge Tegels & Vloeren kan de collecties van Emil Ceramica aanbieden tegen zeer scherpe prijzen door directe contacten met de fabriek. Vraag voor de zeer scherpe prijzen voor tegels uit het assortiment van Emil direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies van onze verkopers langs bij ons in de showroom. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Emil Ceramica

Emil Ceramica is een Italiaans merk dat keramische wand- en vloerafwerkingen produceert. Het bedrijf combineert een drang naar innovatie met respect voor traditie. Dit zorgt ervoor dat Emil Ceramica unieke collecties keramische tegels weet neer te zetten, waarbij in ieder detail de kernwaarden van het bedrijf zichtbaar zijn. Emil Ceramica is een bedrijf waar design en traditie letterlijk samen komen. Er wordt voortdurend op een vernieuwende manier geproduceerd, zonder dat Emil zijn oorsprong vergeet.

Het Emil Ceramica Tegels assortiment

Emil Ceramica produceert sinds 1961 keramische tegels die tegenwoordig wereldwijd worden verkocht. Verschillende soorten, afwerkingen en afmetingen worden allemaal gecombineerd in de collecties van het Emil Ceramica assortiment. Alle tegels van Emil zijn van een gegarandeerde hoge en duurzame kwaliteit door het gebruik van keramiek. De tegels zijn te gebruiken in vele verschillende ruimtes. Woonhuizen, terrassen of juist openbare of commerciële ruimtes. Overal zijn de prachtige collecties van Emil Ceramica toepasbaar.

Onderdeel van Emil Group

Emil Ceramica is een van de bedrijven die onderdeel is van de Emil Group. Onder de vleugels van Emil Group produceren de merken Emil Ceramica, Ergon, Provenza en Viva. Met deze bedrijven wordt jaarlijks 9 miljoen vierkante meter aan vloer- en wandafwerkingen geproduceerd voor landen over de hele wereld. Door het gezamenlijk produceren wordt er bij Emil Group onderling ervaring en innovatie gedeeld waarmee de merken elkaar versterken!

Emil Ceramica Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Vraag voor scherpe prijzen voor de tegels van Emil Ceramica direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment van Emil Ceramica