Provenza Tegels

Provenza Tegels zijn kwalitatief hoogwaardig en bestand tegen dagelijks gebruik. De tegels zijn enorm slijt- en kleurvast waardoor u voor extreem lange tijd kunt genieten van uw prachtige vloer. De tegels worden met zorg geproduceerd met de nieuwste productietechnieken. Provenza besteedt veel zorg aan het design van de tegels, ze verrassen steeds weer met nieuwe prachtige vloer- en wandtegels! Staat de serie van Provenza die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de tegels van dit merk? Vraag dan meteen een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs in de showroom om advies te krijgen over dit merk. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over dit merk.

Product info

Enkele series van dit merk

Over het Italiaanse bedrijf Provenza Ceramica

Provenza Ceramica is een tegelfabrikant uit Italië. Dit Italiaanse bedrijf loopt voorop met innovatie om de hedendaagse stijlen bij te blijven en keramiek van hoogwaardige kwaliteit te kunnen produceren. Dit doet het bedrijf door vooral op de details te letten bij zowel het ontwerpen als het produceren van de keramische wand- en vloertegels. Niet alleen voor bij u thuis, maar ook voor grotere en zakelijke projecten. Voor iedereen die op zoek is naar keramische tegels biedt Provenza Ceramica een oplossing naar wens!

Het assortiment van Provenza Tegels

Provenza tegels biedt oplossingen voor architectuur die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse eisen. Provenza tegels biedt moderne vloer- en wandtegels met een elegant, verfijnd en trendy ontwerp die in staat zijn om elke woonruimtes in eigen stijl in te richting.De uitstekende kwaliteit van de producten staan garant voor overtreffende, technische prestaties. Ook voor de toepassing in buitenruimtes kunnen tegels uit het assortiment van dit merk gebruikt worden, door enkele series die bijvoorbeeld in een dikte van 2 cm geproduceerd worden. Regge Tegels & Vloeren biedt alle tegels uit dit assortiment aan tegen scherpe prijzen.

Onderdeel van de Emil Group

Provenza Ceramica is onderdeel van de Emil Group. Emil Group is het moederbedrijf van enkele producenten van keramiek. Door allemaal te produceren onder dezelfde vlag kan er onderling ervaring worden uitgewisseld en ondersteunen de fabrikanten elkaar om samen tot de beste keramische producten te komen en vernieuwende trends in het assortiment op te nemen.

Provenza buitentegels

Provenza tegels produceert niet alleen tegels voor binnen, maar ook voor buiten. Hierdoor kunt u deze fraaie en hoogwaardige tegels ook gebruiken voor buitenafwerkingen. De terrastegels van dit merk staan voor dezelfde hoogwaardige kwaliteit als waar de binnentegels voor staan. Ga hier naar meer informatie over Provenza buitentegels. Ook bent u van harte welkom bij ons in de showtuin, om advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers over de toepassing van Provenza Buitentegels.

Provenza Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in de tegels van Provenza of wilt u meer informatie? Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van de tegels van dit merk. Hierdoor kunnen wij deze prachtige tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Neem dus gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan om direct de scherpste prijs op te vragen. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen