Provenza Tegels

Provenza Tegels zijn kwalitatief hoogwaardig en bestand tegen dagelijks gebruik. De tegels zijn enorm slijt- en kleurvast waardoor u voor extreem lange tijd kunt genieten van uw prachtige vloer. De tegels worden met zorg geproduceerd met de nieuwste productietechnieken. Provenza besteedt veel zorg aan het design van de tegels, ze verrassen steeds weer met nieuwe prachtige vloer- en wandtegels! Staat de serie van Provenza die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de tegels van Provenza? Vraag dan meteen een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs in de showroom om advies te krijgen over dit merk. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Enkele series van Provenza

Provenza Ceramica

Provenza Ceramica is een tegelfabrikant uit Italië. Provenza loopt voorop met innovatie om de hedendaagse stijlen bij te blijven en keramiek van hoogwaardige kwaliteit te kunnen produceren. Dit doet het bedrijf door vooral op de details te letten bij zowel het ontwerpen als het produceren van de keramische wand- en vloertegels. Niet alleen voor bij u thuis, maar ook voor grotere en zakelijke projecten. Voor iedereen die op zoek is naar keramische tegels biedt Provenza Ceramica een oplossing naar wens!

Assortiment Provenza Tegels

Provenza tegels biedt oplossingen voor architectuur die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse eisen. Provenza biedt moderne vloer- en wandtegels met een elegant, verfijnd en trendy ontwerp die in staat zijn om elke woonruimtes in eigen stijl in te richting.De uitstekende kwaliteit van de Provenza producten staan garant voor overtreffende, technische prestaties.

Onderdeel van de Emil Group

Provenza is onderdeel van de Emil Group. Emil Group is het moederbedrijf van enkele producenten van keramiek. Door allemaal te produceren onder dezelfde vlag kan er onderling ervaring worden uitgewisseld en ondersteunen de fabrikanten elkaar om samen tot de beste keramische producten te komen en vernieuwende trends in het assortiment op te nemen.

Provenza buitentegels

Provenza produceert niet alleen tegels voor binnen, maar ook voor buiten. Hierdoor kunt u deze fraaie en hoogwaardige tegels ook gebruiken voor buitenafwerkingen. Ga hier naar meer informatie over Provenza buitentegels.

Provenza Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u interesse in de tegels van Provenza of wilt u meer informatie? Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Provenza tegels. Neem dus gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan om direct de scherpste prijs op te vragen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen