Provenza Tegels

Provenza tegels zijn kwalitatief hoogwaardig en bestand tegen dagelijks gebruik. De tegels zijn enorm slijt- en kleurvast waardoor u voor extreem lange tijd kunt genieten van uw prachtige vloer. De tegels worden met zorg geproduceerd met de nieuwste productietechnieken. Provenza besteedt veel zorg aan het design van de tegels, ze verrassen steeds weer met nieuwe prachtige vloer- en wandtegels! Bekijk hieronder meteen enkele series van Provenza. Staat de serie van Provenza die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Op zoek naar de scherpste prijs voor de tegels van Provenza? Vraag dan meteen een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs in de showroom om advies te krijgen over dit merk.  Meer informatie? Lees dan hier meer over deze tegelfabrikant.

Provenza series: 

Provenza

Provenza is een tegelfabrikant uit Italië. Provenza loopt voorop met innovatie om de hedendaagse stijlen bij te blijven en keramiek van hoogwaardige kwaliteit te kunnen produceren. Niet alleen voor bij u thuis, maar ook voor grotere en zakelijke projecten. Voor iedereen die op zoek is naar keramische tegels biedt Provenza een oplossing naar wens!

De Provenza collecties

Provenza tegels biedt oplossingen voor architectuur die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse eisen. Provenza biedt moderne vloer- en wandtegels met een elegant, verfijnd en trendy ontwerp die in staat zijn om elke woonruimtes in eigen stijl in te richting.De uitstekende kwaliteit van de Provenza producten staan garant voor overtreffende, technische prestaties.

Provenza buitentegels

Provenza produceert niet alleen tegels voor binnen, maar ook voor buiten. Hierdoor kunt u deze fraaie en hoogwaardige tegels ook gebruiken voor buitenafwerkingen. Ga hier naar meer informatie over Provenza buitentegels. 

Provenza tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Heeft u interesse in de tegels van Provenza of wilt u meer informatie? Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Provenza tegels. Neem dus gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan om direct de scherpste prijs op te vragen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!