Provenza Tegels

Provenza tegels zijn kwalitatief hoogwaardig en bestand tegen dagelijks gebruik. De tegels zijn enorm slijt- en kleurvast waardoor u voor extreem lange tijd kunt genieten van uw prachtige vloer. De tegels worden met zorg geproduceerd met de nieuwste productietechnieken. Provenza besteedt veel zorg aan het design van de tegels, ze verrassen steeds weer met nieuwe prachtige vloer- en wandtegels!

De Provenza collecties

Provenza tegels biedt oplossingen voor architectuur die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse eisen. Provenza biedt moderne vloer- en wandtegels met een elegant, verfijnd en trendy ontwerp die in staat zijn om elke woonruimtes in eigen stijl in te richting.De uitstekende kwaliteit van de Provenza producten staan garant voor overtreffende, technische prestaties.

Provenza tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Heeft u interesse in de tegels van Provenza of wilt u meer informatie? Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Provenza tegels. Neem dus gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.