Provenza Eureka

De Provenza Eureka is een keramische tegel met de inspiratie uit uitgehouwen kalksteen uit Sicilië. Het Siciliaanse kalksteen heeft een grote charme, die verrassend is vanwege de harmonie en dynamiek die dit natuursteen uitstraalt. De Eureka collectie is perfect gemaakt voor wanden en vloeren die een prestigieuze en unieke uitstraling nodig hebben.

Enkele foto’s van de Provenza Eureka: 

Eureka Bianco


Eureka Grigio


Eureka Moka


Eureka Sabbia

Lees meer over Provenza Eureka

Provenza Eureka collectie

De Eureka collectie heeft de inspiratie uit natuursteen. Dit natuursteen heeft zelf al een 4 elegante kleuren, die door Provenza verrijkt zijn met een ruime textuurvariatie en ook met meerdere decoratie mogelijkheden. De vier warme en levendige tinten geven het oppervlak een extra uniek uiterlijk en versterkt het fraaie effect van natuursteen. Dit maakt de Eureka collectie veelzijdig en geschikt voor ongebruikelijke en innovatieve oplossingen.

Provenza Eureka toepassing

De Provenza Eureka heeft een veelzijdige toepassingsmogelijkheid door de warme kleurvariaties. De Eureka geeft zowel particuliere als commerciële ruimtes een unieke en natuurlijke uitstraling!

Provenza Eureka kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Eureka Bianco
– Eureka Grigio
– Eureke Moka
– Eureka Sabbia

Afmetingen:
30×30 cm, 7.5×30 cm, 22×19.3 cm (hexagon)

Provenza Groove kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Provenza Groove of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!