Provenza Eureka

De Provenza Eureka is een keramische tegel met de inspiratie uit uitgehouwen kalksteen uit Sicilië. Het Siciliaanse kalksteen heeft een grote charme, die verrassend is vanwege de harmonie en dynamiek die dit natuursteen uitstraalt. De Provenza Eureka collectie is perfect gemaakt voor wanden en vloeren die een prestigieuze en unieke uitstraling nodig hebben. Perfecte collectie om de charme van het natuursteen in de combinatie met keramiek te verkrijgen bij u in huis of in een commerciele ruimte.

Interesse in deze collectie van Provenza Tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een prijsopgave direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over de toepassing van deze keramische tegels met een levensechte natuursteen look.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Provenza Eureka collectie

De Provenza Eureka collectie heeft de inspiratie uit natuursteen. Dit natuursteen heeft zelf al een 4 elegante kleuren, die door Provenza Tegels verrijkt zijn met een ruime textuurvariatie en ook met meerdere decoratie mogelijkheden. De vier warme en levendige tinten geven het oppervlak een extra uniek uiterlijk en versterkt het fraaie effect van natuursteen. Dit maakt de Provenza Eureka collectie veelzijdig en geschikt voor ongebruikelijke en innovatieve oplossingen. Met meerdere mogelijkheden in de formaten kan deze collectie ook qua afmeting naar de ruimte worden aangepast.

Het toepassen van de collectie

De Provenza Eureka heeft een veelzijdige toepassingsmogelijkheid door de warme kleurvariaties. De Eureka geeft zowel particuliere als commerciële ruimtes een unieke en natuurlijke uitstraling! Als toepassing kan deze natuursteenlook tegel gebruikt worden voor zowel wand en vloer. Door de moderne technologie van productie door de fabrikanten zijn deze keramische tegels vrijwel niet meer te onderscheiden van de echte natuursteen tegels. Gebruik de Provenza Eureka bijvoorbeeld als natuursteen wandtegel van keramiek in de badkamer.

Ook decor mogelijkheden verkrijgbaar

Naast normale afwerkingen, zijn er in de Provenza Eureka collectie ook speciale decormogelijkheden opgenomen. Dit zijn de mogelijkheden Intarsio, Tartan en Mosaico. Deze decormogelikheden zijn door Provenza aan de collectie . Een van de populairste decormogelijkheid is bijvoorbeeld de Provenza Eureka Tartan Sabbia, waarbij een prachtige kleur wordt gecombineerd met de levendigheid van het Tartan oppervlak.

De kleuren en afmetingen

De Provenza Eureka collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Eureka Bianco
  • Eureka Grigio
  • Eureka Moka
  • Eureka Sabbia

Afmetingen:
30×30 cm, 7.5×30 cm, 22×19.3 cm (hexagon), 60x60 cm, 60x120 cm, 30x60 cm, 7.5x15 cm, 80x80 cm.

De tegelcollectie Provenza Eureka kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in de Provenza Eureka of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact eens met ons op. Om een scherpe prijsopgave van ons te ontvangen kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer, of bezig met een zakelijk project? Dan kunt u ook contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Eureka collectie