Provenza Karman

Provenza Karman keramische tegel is een collectie die de basis vindt in de wedergeboorte van herstelde materialen. Dit is ook het thema binnen deze fraaie collectie. Deze collectie bevat 4 kleurvariaties, die elk een ander gevoel in deze tegel naar boven haalt. Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Karman. 

Vraag voor de scherpste prijs nu direct een offerte aan voor de Provenza Karman, of kom langs bij ons in de showroom.

Meer informatie? Lees dan hier meer of neem contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Provenza Karman:


Karman Antracite


Karman Cenere Sabbia


Karman Cenere

Lees meer over Provenza Karman

Provenza Karman collectie

Door een zorgvuldie verwerking van materialen op oude oppervlakken, heeft deze collectie veel variatie. Zo heeft de Karman collectie een prachtig effect van herontdekking in de collectie, in de praktische voordelen van keramiek. Hiermee wordt de charme van deze tijdloze materialen van weleer gecombineerd met de behoeften van de moderne architectuur.

Provenza Karman toepassingen

De innovatieve interieuroplossingen van de Karman geven vloeren en wanden ongewone, ongebruikelijke maar prachtige oplossingen en details. Dit creëert een mix van durf en uniekheid. Het resultaat is een originele en dynamische ontwerpoplossing. De Karman collectie is een veelzijdig product dat aan een ieder oplossing biedt.

Provenza Karman buitentegel

De Provenza Karman heeft ook een 20 mm afwerking. Deze 20 mm afwerking maakt het mogelijk om de fraaie Karman collectie ook in buitenruimtes toe te passen, zonder in te boeten op de technische prestaties voor zowel particuliere als commerciële prestaties. Ideale oplossing voor bijvoorbeeld buitenpaden, opritten of terrassen.

Provenza Karman kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Antracite
– Avorio
– Cenere
– Sabbia

Afmetingen:
30c30 cm, 30×60 cm, 45×90 cm

Provenza Karman kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Provenza Groove of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!