Provenza Terraquea

Provenza Terraquea roept het gevoel van primaire elementen uit de natuur op, gecombineerd met Italiaanse creativiteit en vakmanschap. Hierdoor wordt met de Terraquea collectie een unieke keramische tegel op de markt gebracht. Het gevoel van natuursteen wordt d.m.v. het Italiaans vakmanschap tot in het kleinste detail overgenomen. Hiermee wordt een keramische tegel geproduceerd die dicht tot origineel natuursteen nadert, maar wel het praktische voordeel van hoogwaardig keramiek heeft.

Lees meer over Provenza Terraquea

Enkele foto’s van de Provenza Terraquea: 


Cenere Terre


Paglia Terre

Lees meer over Provenza Terraquea

Provenza Terraquea collectie

De Provenza Terraquea collectie bevat vijf kleuren met een aardachtige uitstraling, die niet te onderscheiden zijn van de natuurlijke kleuren. De vijf kleuren zorgen ook voor een levendig en tijdloos effect. Terraquea heeft een textuuroppervlak dat gevormd wordt door onregelmatige lijnen en oppervlakken die doen denken aan het origineel terracotta aardewerken. De collectie wordt verder uitgebreid met een uniek 15×15 cm formaat. Ook zijn de tegels in een speciale ‘scherven’ uitvoering verkrijgbaar.

Provenza Terraquea toepassing

De Terraquea heeft de uitstraling van terracotta aardewerk. Dit aardewerk is al een eeuwenoud product, maar met de Terraquea wordt dit terracotta in een modern jasje gestoken.

Provenza Terraquea kleuren en afmetingen

Kleuren
– Terraquea Carbone Terre
– Terraquea Cenere Terre
– Terraquea Paglia Terre
– Terraquea Polvese Terra
– Terraquea Terra Terre

Afmetingen:
15×15 cm, 30×60 cm, 60×60 cm

Provenza Terraquea kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Provenza Groove of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!