Provenza Unique Bleu

De Provenza Unique Bleu is een collectie keramische wand- en vloertegels waarvoor de inspiratie is gehaald uit Belgisch Blauwsteen. De Provenza Unique Blue is een perfecte, smaakvolle combinatie van de kenmerken van Belgisch hardsteen, die nodig zijn voor complexe hedendaagse architectonische ontwerpen, die verschillende esthetische stijlen combineren met een sterke persoonlijkheid en een uniek karakter. Lees hier meer over deze collectie, of bekijk direct de afbeeldingen.

Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe totaalprijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u voor advies en inspiratie ook welkom bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Unique Bleu collectie: 


Unique Bleu Gris


Unique Bleu Antracite


Unique Bleu Gris en Antracite


Unique Bleu Antracite

Lees meer over Provenza Unique Bleu

Provenza Unique Bleu collectie

Het gamma bestaat uit twee kleurtinten: Gris en antraciet, die alle schoonheid van een door de eeuwen heen voor de architectuur populaire kalksteen reproduceren dankzij de kenmerkende kleur die van nature varieert van grijs tot blauw en zwart, en de uiterst compacte, uniforme consistentie. Deze collectie is verder verkrijgbaar in 5 afmetingen, die bij de echte formaten van natuurlijke platen blijven.

Unique Bleu toepassing

De Unique Bleu is toe te passen in ruimtes die een rustiek karakter van Belgisch Blauwsteen nodig hebben. De Unique Bleu geeft deze uitstraling tot in het kleinste detail, samen met de voordelen van praktisch en hoogwaardig keramiek.

Ook heeft deze collectie een afwerking voor buiten in het formaat 80x80x2 cm. Hiermee is de Belgisch Blauwsteen uitstraling ook voor buitenruimtes toe te passen.

Kleuren en afmetingen

De Unique Bleu collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Unique Bleu Gris
– Unique Bleu Antracite

Afmetingen:
60×60 cm, 80×80 cm, 40×80 cm, 120×120 cm, 60×120 cm

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.
Bent u een (interieur)designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!