Provenza Unique Travertine

De Provenza Unique Travertine is een veelzijdige collectie keramische tegels die wordt aangeboden in vier elegante kleurtinten samen met vier onweerstaanbare afwerkingen. Met deze verschillende mogelijkheden geeft de Unique Travertine een eigentijdse kijk op het natuurlijk travertijn steen.

Wilt u meer informatie over de Provenza Unqiue Travertine collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijbllijvende offerte aan om een scherpe prijs voor de serie van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Provenza Unique Travertine

De Provenza Unique Travertine is geinspireerd op het natuurlijke travertijn steen. Dit travertijn steen wordt met de Unique Travertine collectie verkregen in 4 kleurschakeringen die lopen van licht tot donker en daarbij zijn er 4 mogelijke afwerkingen. Oftewel, de Unique Travertine is de ideale mix van klassiek materiaal voor eigentijdse architectonische mogelijkheden.

Toepassing

Op zoek naar de prachtige look van travertijn natuursteen, die overal een levendig effect weet te creeeren? Dan is de Provenza Unique Travertine een zeer geschikte mogelijkheid, en ook nog eens in de voordelen van keramiek!

Kleuren en afmetingen

De Unique Travertine collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Unique Travertine Chocolate
  • Unique Travertine Cream
  • Unique Travertine Silver
  • Unique Travertine White

Afwerkingen:

  • Ancient
  • Minimal
  • Ruled
  • Vein Cut

Afmetingen:

60x120 cm, 30x60 cm.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Unique Travertine collectie