Provenza Groove

Provenza Groove geeft de schoonheid van robuust doch rustgevend Scandinavisch natuursteen. Groove geeft de kenmerken van de de natuurlijke elementen op een fraaie manier weer. De Groove geeft het interieur een sterke, onderscheidende sfeer, in harmonie met de echte essentie van natuur. Provenza Groove is een fraaie weergave van de schoonheid van een natuurlijk, tijdloos materiaal.

Enkele afbeeldingen van de Provenza Groove


Bright Grey


Hot White


Misquite Black


Nude Beige

Lees meer over Provenza Groove

De collectie interpreteert karakteristiek Noord-Europees kalksteen met alle kenmerken, de gladde en verweerde onzuiverheden afgewisseld. Hiermee wordt een levensechte imitatie gemaakt van een materiaal met de rustige, natuurlijke uitstraling. Hierdoor is een indrukwekkende collectie ontstaan, waarbinnen verschillende steenmotieven op een fraaie manier in harmonie gecombineerd zijn binnen 1 collectie.

De Provenza Groove series en afmetingen:

Series:

– Groove Bright Grey
– Groove Hot White
– Groove Mistique Black
– Nude Beige

Afmetingen:
30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm

Provenza Groove kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Provenza Groove of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!