Provenza Groove

Provenza Groove geeft de schoonheid van robuust doch rustgevend Scandinavisch natuursteen. Groove geeft de kenmerken van de de natuurlijke elementen op een fraaie manier weer. De Groove geeft het interieur een sterke, onderscheidende sfeer, in harmonie met de echte essentie van natuur. Provenza Groove is een fraaie weergave van de schoonheid van een natuurlijk, tijdloos materiaal.

Direct een scherpe prijs krijgen voor deze tegelcollectie van Provenza Tegels? Door directe contacten met de fabriek van Provenza kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs voor de Groove. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Provenza Groove collectie

De collectie interpreteert karakteristiek Noord-Europees kalksteen met alle kenmerken, de gladde en verweerde onzuiverheden afgewisseld. Hiermee wordt een levensechte imitatie gemaakt van een materiaal met de rustige, natuurlijke uitstraling. Hierdoor is een indrukwekkende collectie ontstaan, waarbinnen verschillende steenmotieven op een fraaie manier in harmonie gecombineerd zijn binnen 1 collectie.

De Groove kleuren en afmetingen

De Groove collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Groove Bright Grey
– Groove Hot White
– Groove Mistique Black
– Groove Nude Beige

Afmetingen:
30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm, 80x80 cm.

Provenza Groove kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Provenza Groove of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen Groove collectie