Provenza Groove

Provenza Groove geeft de schoonheid van robuust doch rustgevend Scandinavisch natuursteen. Groove geeft de kenmerken van de de natuurlijke elementen op een fraaie manier weer. De Groove geeft het interieur een sterke, onderscheidende sfeer, in harmonie met de echte essentie van natuur. Provenza Groove is een fraaie weergave van de schoonheid van een natuurlijk, tijdloos materiaal. Lees hier meer over de Groove collectie.

Direct een scherpe prijs krijgen voor deze tegelcollectie van Provenza? Door directe contacten met de fabriek van Provenza kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs voor de Groove. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs.

Enkele afbeeldingen van de Groove collectie:Bright GreyHot WhiteMisquite BlackNude Beige


 

Lees meer over Provenza Groove

Provenza Groove collectie

De collectie interpreteert karakteristiek Noord-Europees kalksteen met alle kenmerken, de gladde en verweerde onzuiverheden afgewisseld. Hiermee wordt een levensechte imitatie gemaakt van een materiaal met de rustige, natuurlijke uitstraling. Hierdoor is een indrukwekkende collectie ontstaan, waarbinnen verschillende steenmotieven op een fraaie manier in harmonie gecombineerd zijn binnen 1 collectie.

De Provenza Groove series en afmetingen

De Groove collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Groove Bright Grey
– Groove Hot White
– Groove Mistique Black
– Nude Beige

Afmetingen:
30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm

Provenza Groove kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Provenza Groove of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!