Provenza Provoak

De Provenza Provoak collectie is geïnspireerd op de verschillende manieren waarop eikenhout kan worden afgewerkt. Eikenhout is een prachtig, robuust en natuurlijk materiaal. Deze natuurlijke uitstraling van eikenhout is overgenomen in de vorm van hoogwaardig keramiek met de Provenza Provoak collectie.

Interesse of meer informatie over de Provoak collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U kunt ook altijd langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Provenza Provoak collectie

Eikenhout en zijn compacte nerfpatronen vormen de basis voor de opvallend natuurlijke, mooie, gevarieerde Provoak collectie van Provenza. De verschillende manieren waarop eikenhout kan worden afgewerkt vormen de inspiratie voor de Provoak-stijl. Het natuurlijke eikenhout wordt binnen de Provoak collectie weergegeven in 4 kleuren en 5 afmetingen die zijn geïnspireerd op natuurlijke houten planken.

Provoak toepassing

De uitzonderlijke veelzijdigheid van de Provenza Provoak maakt dit de ideale keramische collectie voor verschillende smaakcategorieën, van de klassieke tot de trendy smaken. De Provoak is toe te passen in vele verschillende ruimtes.

Kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Provoak Bianco Sabbiato
– Provoak Grigio Spazzolato
– Provoak Quercia Recuperata
– Provoak Rovere Puro

- Provoak Nero Bruciato

Afmetingen:

9.2×54.2 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 40×120 cm, 22.5×180 cm

Meer informatie of interesse?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact opnemen, of voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Provoak collectie