Refin Petrae

De Refin Petrae is een keramische natuursteenlook tegels, gecreëerd door een virtuele reis door de wereld van de meeste gewilde steensoorten. Hiermee is een selectie gecreëerd aan unieke en duidelijk herkenbare natuurlijke materialen. Door het combineren van meerdere steensoorten heeft Refin een unieke collectie aan keramische tegels kunnen produceren.

Op zoek naar een scherpe prijs samen met advies op maat voor deze collectie tegels? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van deze collectie

Refin Petrae collectie

De Refin Petrae collectie heeft de looks van materialen die een lange traditie hebben en deel uitmaken van de geschiedenis van de mens. Maar deze oude oppervlakken worden eigentijds wanneer de oppervlakken in hedendaags interieur design worden gebruikt. De natuursteenlooks hebben eigenschappen zoals schakeringen en texturen waarmee de serie goed bij elkaar past en de meest actuele trends aan kan sluiten.

Petrae toepassing

Een natuursteenlook tegel kan in vele ruimtes gebruikt worden. Waar deze look vroeger werd gebruikt in de meer prestigieuze ruimtes, kan deze tegel ook uitstekend passen in uw eigen interieur.

Petrae kleuren en afmetingen

De Refin Petrae is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Petrae Barge Grigio
– Petrae Guyana Almond
– Petrae Guyana Ivory
– Petrae Muschelkalk Brown
– Petrae Pacific Grey
– Petrae Savoie Ash
– Petrae Barge Giallo
– Petrae Bavaria

Afmetingen:
15×15 cm, 45×45 cm, 30×60 cm, 60×60 cm

Refin Petrae kopen?

Deze unieke natuursteenlook keramische tegel kopen samen met een scherpe prijs en ook nog eens advies op maat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Refin buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen