De prachtige combinatie tussen marmer en visgraat

Marmer en visgraat is een combinatie die nog niet veel voorkomt. Toch zien we marmer visgraat meer in gebruik de laatste jaren. Want het is ook een prachtige combinatie tussen materiaal en motief van verwerken. Deze combinatie bestaat uit de elegantie van marmer en de dynamiek van het visgraat patroon. Perfect om een unieke interieurstijl te creëeren op vloer en wand.

Wilt u meer informatie of advies over de opkomende trend van visgraat marmer? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. In de showroom geven onze verkoopmedewerkers u ook graag meer advies. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor marmer in visgraat? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De charme van marmer visgraat

Marmer als materiaal en visgraat als motief is een combinatie die uniek is te noemen. Marmer is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om de elegantie kleuren en patroonvariaties. Bij ons in het assortiment vindt u enkel marmer van keramiek. Keramiek heeft als voordeel dat het kleur, kras en slijtvast is. Iets wat echt marmer helaas niet altijd heeft. Zo trekt er niets in de vloer of wand en worden er ook geen krassen zichtbaar. Het visgraat legmotief geeft aan de marmerlook weer een leuke twist. Visgraat motief staat voor dynamiek en levendigheid. Dit zijn dan ook de kenmerken die het legmotief meegeeft aan het materiaal. Al met al is marmer visgraat een prachtige keuze voor de afwerking van een project, met de luxe uitstraling en verschillende kleuren en patronen om uit te kiezen.

Visgraat marmer voor alle oppervlaktes

Visgraat marmer uit ons assortiment is te gebruiken op ieder oppervlak. Dit zijn bijvoorbeeld wanden en vloeren. Maar ook voor bijvoorbeeld een bar, aanrecht of keukenachterwand. Dat het visgraat marmer op ieder oppervlak te gebruiken is, komt doordat ons gehele assortiment bestaat uit keramische tegels. In een keramische tegels kan niets trekken en deze tegels zijn ook vochtbestendig.

Marmer visgraat in de badkamer

Marmer visgraat kan ook gebruikt worden in de badkamer. Op zowel de vloer als de wand van de badkamer. Wel is het aan te raden bij marmer visgraat in de badkamer dat op de vloer een matte tegel wordt gebruikt en op de wand een glanzende tegel. Door de vochtbestendigheid van keramiek zijn de tegels uit ons assortiment zeer geschikt voor het gebruik in de badkamer.

Ook het leggen kan Regge Tegels & Vloeren verzorgen

Marmer in visgraat leggen is een populaire manier om het marmer te leggen en te verwerken. Vooral voor de afwerking van vloeren en wanden. Bij deze legmethode worden de marmertegels in een visgraatpatroon gelegd, waarbij de tegels een zigzagpatroon vormen. Dit patroon zorgt ervoor dat het licht op een mooie manier op het oppervlak valt, wat bijdraagt aan de elegantie en luxe uitstraling van marmer. Wilt u ook het leggen van marmer in visgraat laten verzorgen? Dat kan bij Regge Tegels & Vloeren. Want naast dat wij u graag het keramische marmer tegen een scherpe prijs leveren, kunnen wij ook het leggen voor u verzorgen. Zo nemen wij u graag al het werk uit handen en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Marmer visgraat kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer informatie en een scherpe prijs voor marmer visgraat tegels. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom. Wanneer u direct meer informatie wilt kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Bent u met een zakelijk project bezig? Ook dan geven wij graag meer advies over de toepassing van visgraat marmer tegels. Voor zakelijke projecten kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van ons assortiment