Atlas Concorde Marvel Stone

De Atlas Concorde Marvel Stone is een collectie marmerlook tegels van keramiek. De marmerlook van deze collectie lijkt levensecht doordat Atlas Concorde tot in klein detail het gevoel van marmer nabootst. De Atlas Concorde Marvel Stone is een product dat gericht is om luxe te bieden voor alle projecten.

Wilt u meer informatie of heeft een vraag over de Atlas Concorde Marvel Stone? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Atlas Concorde Marvel Stone Collectie

De Atlas Concorde Marvel Stone collectie is ontwikkeld door Atlas Concorde om meerdere variaties marmer aan te kunnen bieden in de vorm van keramiek. Voor de Atlas Concorde Marvel Stone collectie is zorgvuldig gekeken naar de natuurlijke materialen. De details hiervan zijn prachtig overgenomen. Op deze manier zit in deze collectie de perfecte combinatie tussen look en kwaliteit. In totaal zijn er 9 marmersoorten verwerkt in de collectie. Deze marmersoorten zijn in verscheidene afmetingen verkrijgbaar. Zelfs in XXL formaten van 120x278 cm, 160x160 cm of 160x320 cm!

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Atlas Concorde is te vekrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Marvel Stone Carrara Pure
  • Marvel Stone Nero Marquina
  • Marvel Stone Bardiglio Grey
  • Marvel Stone Bianco Dolomite
  • Marvel Stone Cream Prestige
  • Marvel Stone Clauzetto White
  • Marvel Stone Desert Beige
  • Marvel Stone Cardoso Elegant
  • Marvel Stone Basaltina Volcano

Afmetingen:

30x60 cm, 45x90 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 75x75 cm, 75x150 cm, 120x120 cm, 120x240 cm, 120x278 cm, 160x160 cm, 160x320 cm.

Atlas Concorde Marvel Stone kopen bij Tegelfabriek Nederland

De Atlas Concorde Marvel Stone koopt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Voor deze scherpe prijs kunt u een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie over de collectie marmerlook tegels bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Of neem contact met ons op. Met een zakelijk project bezig en op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie