Het gemak van keramiek ook voor buiten met keramische tuintegels

Kleur-, kras-, slijtvastheid, waterbestendigheid en weinig onderhoud, dat zijn de eigenschappen waar keramische tegels bekend om staan. Met keramische tuintegels kun je ook een tuin of terras krijgen met deze kwalitatieve voordelen. Ook zijn keramische tuintegels er in verschillende looks en stijlen waardoor de uitstraling van jouw tuin ook naar eigen wens kan worden aangepast.

Regge Tegels & Vloeren biedt ook tuin en terras een uitgebreid assortiment. Een groot deel van dit assortiment is te zien bij ons in de showtuin. Kom gerust eens langs in onze showtuin.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De kwalitatieve voordelen van keramische tuintegels

Keramische tegels staan bekend om de kwalitatieve eigenschappen. Deze eigenschappen hebben tuintegels van keramiek uiteraard ook. Keramische tuintegels zijn daarom ook kleur, kras en slijtvast, water- en hittebestendig en onderhoudsarm. Met deze eigenschappen zal er niets in de tegels trekken wanneer er bijvoorbeeld iets in valt.

2, 3 of 4 cm dik?

Keramische tuintegels zijn er in verschillende diktes. Deze diktes zijn vaak 2, 3 of 4 cm. Pas de dikte van de buitentegel aan naar eigen wens en gebruik.

Verschillende stijlen mogelijk

Keramische tuintegels in het assortiment bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een uitgebreid assortiment aan buitentegels. Alle tuintegels bij ons in het assortiment zijn volkeramische tegels. Door uit eigen voorraad te leveren kunnen wij de tuintegels snel leveren en tegen de scherpste prijzen. Kom ons assortiment keramische tuintegels eens bekijken bij ons in de showtuin, samen met advies van onze verkoopmedewerkers. Kijk voor meer informatie ook eens op Keramische-Buitentegels.nl

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Wat zijn keramische tuintegels?

Keramische tuintegels zijn keramische tegels geproduceerd voor tuin en terras. Het verschil tussen 'normale' keramische tegels en keramische buitentegels zit vooral in de dikte van de tegels en de stroefheid. Binnentegels zijn vaak niet meer dan 1 cm dik. Bij tuintegels is deze dikte vaak 2 of 3 cm. Voor deze dikte wordt gekozen omdat de tegels dan beter bestand zijn tegen de (weer)omstandigheden van buiten. Ook zijn tegels met deze diktes makkelijker te verwerken. Daarnaast worden buitentegels met een hogere stroefheidswaarde waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je uitglijdt over de keramische tuintegels wanneer deze tegels nat worden. Keramische tegels voor buiten hebben uiteraard dezelfde eigenschappen als keramische binnentegels.

Enkele afbeeldingen van tuintegels in ons assortiment