Zwembad Zutphen

Rustiek, natuurgetrouw en hoogwaardige kwaliteit! Dat is de look en feel die is gecreëerd door het keramisch parket rondom dit zwembad in Zutphen.

Het project Zwembad Zutphen

Rustiek en natuurgetrouw! Dat is de look en feel die is gecreëerd door het keramisch parket rondom dit zwembad in Zutphen. De realistische houtlook van het keramisch parket geeft dit zwembad de natuurlijke uitstraling die gezocht werd door de klant.

De houtlook tegels van de project hebben een afmeting van 30x160x2 cm en zijn verspringend gelegd. Deze tegels zijn ook als kader rondom het zwembad gebruikt. Hierdoor ligt het terras aan alle zijden onder afschot en is er geen afvoergoot nodig. Deze rand vormt een geheel met de terrassen. De fraaie loungehoek maakt het helemaal af!

Meer informatie over dit project?

Meer informatie over de tegels van dit project? Neem dan eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers. Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor de tegels van dit project kan natuurlijk ook.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen