Tegel Trends 2023

Het is tegenwoordig niet makkelijk om uw nieuwe tegels te kiezen. De keuze qua stijlen, kleuren en formaten is enorm. Wij geven u daarom graag een overzicht voor de tegel trends van 2023. Zo gaat uw nieuwe project helemaal mee met de trends op het gebied van interieur.

U bent van harte welkom bij ons in de showroom om de tegel trends 2023 te komen bekijken. Hier geven onze verkoopmedewerkers u direct meer advies en informatie over de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar een prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De wereld van tegels en interieurontwerp is voortdurend in beweging. En brengt ieder jaar brengt nieuwe trends met zich mee. 2023 zal naar verwachting een aantal vernieuwende ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van tegelontwerp. Wij geven u hieronder een overzicht van de tegel trends 2023 die u kunt verwachten.

De trend van XXL tegels blijft

Groot formaat of XXL tegels blijven populair in 2023. Deze tegels zijn ideaal voor moderne, minimalistische ontwerpen. En kunnen zorgen voor een rustige, naadloze uitstraling. Bovendien vereisen grote tegels minder voegen, wat resulteert in minder onderhoud en een strakkere uitstraling. Grote vloertegels in deze trend zijn formaten van 100x100 cm of 120x120 cm. Grote wandtegels worden vaak gekozen in formaten van bijvoorbeeld 60x120 cm of 120x240 cm.

De touchè van natuurlijke materialen

In 2023 zullen tegels met de look van natuurlijke materialen zoals marmer, travertijn en leisteen populair worden. Deze tegels hebben een unieke uitstraling met een eigen karakter. En geven iedere ruimte een touchè die de sfeer van de ruimte kan bepalen. In ons assortiment zijn de natuurlijke looks van het duurzame materiaal keramiek. Hierdoor kunt u extra lang genieten van deze trend.

Een industrieel karakter met metallic tegels

De afgelopen jaren was de moderne look van betonlook tegels populair. Als tegel trend 2023 zien we metallic tegels opkomen. Die ook passen in moderne, industriële interieurs. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kunnen zorgen voor een subtiele glans of een opvallende schittering. Metallic tegels zijn ideaal voor accentwanden of als aanvulling op andere tegels en zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Metallic tegels worden ook veel gecombineerd met een XXL tegel.

Keramisch parket blijft geliefd

De afgelopen tijd was keramisch parket mateloos populair. De populariteit van dit materiaal is afkomstig van de natuurlijke charme van de houtlook keramische tegels. En dit natuurlijk samen met de hoogwaardige kwaliteit van het keramische materiaal. Ook al zien we 2023 andere looks zoals hierboven beschreven opkomen. Keramisch parket blijft een tegel trend in 2023. Vooral keramisch parket visgraat blijft een geliefde afwerking van de vloer.

Kom de tegel trends 2023 bekijken in de showroom van Regge Tegels & Vloeren

Kortom, in 2023 kunnen we een aantal spannende nieuwe trends verwachten op het gebied van tegelontwerp. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische look met grote formaten tegels, of juist een retro uitstraling wilt creëren met kleurrijke patronen, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Dus ga op zoek naar inspiratie en vind de perfecte tegels voor uw volgende project. Deze trends kunt u vinden bij Regge Tegels & Vloeren in de showroom. Regge Tegels & Vloeren is voortdurend bezig met het vernieuwen van de showroom. Om u de nieuwste trends te kunnen tonen. Wilt u dus de tegel trends van 2023 komen bekijken? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Direct meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de trends