Woonhuis Naaldwijk

Bij dit project hebben wij het keramisch parket en de keramische marmerlook tegels mogen leveren.

Het project Woonhuis Naaldwijk

De foto’s van dit prachtige project hebben wij ontvangen van de klant zelf. Bij dit project hebben wij het keramisch parket en de keramische marmerlook tegels mogen leveren. Het keramisch parket in de woonkamer en keuken geeft een rustiek karakter aan deze ruimtes met de natuurlijk kenmerken van echt hout in het formaat 20x120 cm. Ook is dit keramisch parket uitstekend te combineren met vloerverwarming om ook nog eens een comfortabele vloer te krijgen!

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket heeft de voordelen van keramiek, waardoor de houtlook keramische tegels kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn.

Meer informatie over deze tegels en vloeren?

Interesse in het keramisch parket van dit project? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op. Ook hebben wij het keramisch parket van deze referentie liggen bij ons in de showroom (in extra groot oppervlak), u bent van harte welkom!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen