Grote tegels in de badkamer: praktisch en stijlvol

Als het gaat om het ontwerpen van een badkamer, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Eén trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden, is het gebruik van grote tegels. Grote tegels geven de badkamer niet alleen een moderne uitstraling, maar hebben ook praktische voordelen. In dit blog zullen we bespreken waarom grote tegels een slimme keuze kunnen zijn voor jouw badkamer en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Wilt u inspiratie op doen voor uw grote badkamertegels? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier tonen wij u ons assortiment aan badkamertegels in XL-formaten. En geven onze verkoopmedewerkers u graag meer advies over de mogelijkheden. Direct een scherpe prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Grote tegels in de badkamer geven een stijlvolle, moderne uitstraling

Grote tegels zijn een praktische en stijlvolle keuze voor in de badkamer. Het gebruik van grote tegels zorgt voor minder voegen, een ruimere uitstraling en een moderne look. Door rekening te houden met de afmetingen, het combineren van materialen en het toevoegen van patronen en kleuraccenten kun je een badkamer creëren die helemaal bij jouw stijl past. Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u voor verschillende badkamerinterieurs grote vloer- en wandtegels die passen bij de stijl u wilt creëren in de badkamer.

De voordelen van grote badkamertegels

  1. Makkelijk schoon te maken; Met grote tegels in de badkamer heb je minder voegen tussen de tegels. Dit maakt het schoonmaken van de vloer en muren eenvoudiger en minder tijdrovend.
  2. Illusie van ruimte; Grote tegels geven de illusie van een grotere ruimte, vooral als je dezelfde tegels gebruikt op de vloer en muren. Hierdoor voelt een kleine badkamer groter aan.
  3. Strakke uitstraling; Grote tegels zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. Vooral wanneer je kiest voor een minimalistische stijl, passen grote tegels hier perfect bij.

Hoe gebruik je grote tegels in de badkamer?

  1. Maak een plan; Het is belangrijk om een plan te maken voordat je begint met het installeren van grote tegels. Meet de ruimte op en bepaal welke tegelafmetingen het beste passen. Houd ook rekening met de voegen en snijverlies.
  2. Kies de juiste afmeting; Er zijn veel verschillende afmetingen om uit te kiezen als het gaat om grote tegels. Overweeg om de tegels horizontaal of verticaal te plaatsen voor een andere look.
  3. Combineer met andere materialen Grote tegels kunnen ook goed gecombineerd worden met andere materialen, zoals hout of natuursteen. Dit creëert een unieke en warme sfeer.
  4. Overweeg patroon en kleur Grote tegels bieden een groot canvas om mee te werken. Overweeg het gebruik van patronen of kleuraccenten om de badkamer een persoonlijke touch te geven.

Grote wandtegels in de badkamer met slabs

Grote wandtegels zijn een goede keuze voor een moderne en stijlvolle badkamer. Door het gebruik van grote wandtegels ontstaat er een ruimtelijk effect en zijn ze eenvoudiger te onderhouden. Door rekening te houden met de afmetingen, het combineren van materialen en het toevoegen van patronen en kleuraccenten, kun je een badkamer creëren die helemaal bij jouw stijl past. Als grote wandtegels in de badkamer worden ook vaak keramische slabs gebruikt. Formaten van grote wandtegels in de badkamer zijn bijvoorbeeld 60x120 cm, 120x240 cm of zelfs 160x320 cm.

Vloertegels met een groter formaat

Ook voor de vloer van de badkamer zijn grotere tegels te vinden in ons assortiment. Grote vloertegels in de badkamer zijn een geweldige keuze voor een badkamer met een hedendaagse look. Grote tegels op de badkamer vloer creëren een ruimtelijk effect, zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben een tijdloze uitstraling. Door de juiste grootte te kiezen, te overwegen om antislip tegels te gebruiken en te spelen met andere materialen en patronen, kun je een badkamer creëren die past bij jouw stijl en functionele behoeften. Formaten qua grote tegels die in de badkamer vaak gebruikt worden zijn tegels van 100x100 cm en 120x120 cm.

De voordelen van een keramische tegel in de badkamer

Wanneer u kiest voor een grote badkamertegel uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren, dan kiest u ook voor de voordelen van keramische tegels. Keramische tegels zijn namelijk kleur, kras en slijtvast. En ook vochtbestendig. Daarnaast kunnen keramische tegels worden afgewerkt met een antislip laag. Handig voor een ruimte die nat kan worden, zoals de badkamer. Deze voordelen van keramische tegels maken de tegels de ideale grote tegels voor in de badkamer.

Wij plaatsen uw grote tegels in de badkamer

Wilt u de grote tegels in de badkamer ook laten plaatsen? Dat kan bij Regge Tegels & Vloeren. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij een totaalconcept aan. Dit totaalconcept houdt in dat wij u graag al het werk uit handen nemen. En ook direct alle zorgen. Dus wilt u ook uw grote badkamertegels laten plaatsen? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres!

Uw XL badkamer tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij een uitgebreid assortiment aan grote badkamer tegels. Dit assortiment bestaat uit verschillende stijlen. Zoals marmerlook of betonlook tegels voor de badkamer. En tegels die voor verschillende verwerkingen kunnen worden gebruikt. Zoals grote tegels die als afschot voor de douchevloer gelegd kunnen worden. De mogelijkheden van ons assortiment kunt u komen bekijken bij ons in de showroom. Heeft u direct een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen