Het fraaie effect van tegel slabs

Tegel slabs zijn een populaire keuze als vloer- en wandbedekking in zowel projecten als in woonhuizen. Slabs zijn keramische tegels in XL-formaten van bijvoorbeeld 120x240 cm of 160x320 cm. Deze XL-formaten geven een fraai effect aan de tegels en dus ook aan het interieur. Kom gerust langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen voor tegel slabs. Onze verkoopmedewerkers staan hier graag voor u klaar met advies op maat. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om een scherpe prijsopgave te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn slabs tegels?

Slabs tegels zijn een keramische tegels die groter zijn dan de traditionele kleinere tegels en meestal afmetingen hebben die vergelijkbaar zijn met natuurstenen platen of grote betonnen platen. Deze tegels zijn groter dan de standaardtegels en hebben vaak afmetingen die variëren van 100X100 centimeter tot 160x320 centimeter of zelfs groter. Ze worden ook wel "grote tegels" of "XXL-tegels" genoemd vanwege hun aanzienlijke omvang. Slabs combineren de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramische tegels tegels met de afmetingen en uitstraling van grotere platen.

De populaire look van tegel slabs voor alle projecten

Het gebruik van tegel slabs biedt verschillende voordelen. Allereerst kunnen slabs tegels een gevoel van ruimte creëren in kleinere kamers omdat er minder voegen zijn die de visuele indruk kunnen onderbreken. Bovendien zorgen tegel slabs voor een strakke en moderne uitstraling vanwege het naadloze uiterlijk. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor moderne en minimalistische ontwerpstijlen.Tegel slabs bieden een eigentijdse en naadloze uitstraling. En ze zijn een populaire keuze voor interieur- en exterieurontwerpen vanwege hun veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Slabs kunnen een moderne, strakke uitstraling creëren in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Keramische slabs

Keramische slabs zijn een specifieke variant van tegel slabs die gemaakt zijn van keramisch materiaal. Deze slabs combineren de voordelen van keramiek, zoals duurzaamheid en veelzijdigheid, met de royale afmetingen van slabs tegels. Keramische slabs zijn beschikbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Keramische slabs zijn bestand tegen krassen, vlekken en vervagen, en ze vereisen minimaal onderhoud. Of ze nu worden gebruikt als vloer- of wandbekleding, keukenwerkbladen of buitenoppervlakken, keramische slabs bieden een moderne en stijlvolle esthetiek die wordt gecombineerd met de praktische voordelen van keramiek.

De looks in ons assortiment

Slabs tegels worden geproduceerd met verschillende looks. Maar de meest populaire looks die worden gebruikt zijn marmer- en betonlook tegels. Bij marmerlook tegels draagt het grote formaat van slabs bij aan de elegantie van het materiaal. Bij betonlook tegels zorgt het grotere formaat voor een rustiekere look. Maar ook andere tegellooks zijn te vekrijgen. Vind de tegel slab die past bij uw smaak in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren.

Tegel slabs kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt in het assortiment keramische tegel slabs aan van A-fabrikanten uit heel Europa. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit aan slabs tegels. Ook bieden wij deze tegels aan tegen een scherpe prijs. Voor een prijsopgave kunt een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Of breng een bezoek aan onze showroom. Heeft u direct een vraag? Neem dan hier contact met ons op. Ook bij zakelijke projecten denken wij graag mee over de mogelijkheden van tegel slabs. Neem bij zakelijke projecten contact met onze op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment