Del Conca Premiere

De Del Conca Premiere collectie biedt een verbluffende variëteit aan marmerlook tegels die de essentie van luxe en elegantie vastleggen. Met zorgvuldig ontworpen ontwerpen weerspiegelen deze tegels de tijdloze schoonheid van marmer, maar met de duurzaamheid en veelzijdigheid van hoogwaardig keramiek. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u een scherpe prijs voor de Del Conca Premiere tegels. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De prachtige marmerlook van de Del Conca Premiere tegels

Stelt u zich eens voor, de tijdloze elegantie van natuursteen, maar dan zonder de zorgen en het onderhoud dat daarmee gepaard gaat. Dat is precies wat Del Conca Premiere u te bieden heeft met hun prachtige collectie marmerlook tegels. Of u nu op zoek bent naar de serene pracht van marmer, de diepte van onyx, of het ingetogen karakter van steen, deze tegels bieden het allemaal. Er zijn 5 variaties van natuurlijk marmer in de Del Conca Premiere collectie verwerkt. Daarnaast is de Del Conca Premiere collectie verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder grote panelen van 120x260 en de formaten 120x120, 60x120 en 60x60, met zowel een natuurlijke als Shine-afwerking. De collectie wordt compleet gemaakt door de Papillon mozaïektegels in drie prachtige kleuren.

Kleuren en afmetingen

De Del Conca Premiere collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Premiere Paonazza
  • Premiere Onice Bianco
  • Premiere Paradise
  • Premiere Onice Azzurro
  • Premiere Amazzonite

Afmetingen:

60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x278 cm

Del Conca Premiere marmerlook tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnspireerd geraakt door de schoonheid van Del Conca Premiere marmerlook tegels en wilt u deze prachtige collectie aan uw interieur toevoegen? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Regge Tegels & Vloeren biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige tegels, waaronder de Del Conca Premiere-collectie. Kom langs bij ons in de showroom voor meer informatie over deze tegels. Onze verkoopmedewerkers staan hier graag voor u klaar. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar de collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie