XXL Tegels: De ultieme grootsheid in tegeldesign

De formaten van keramische tegels worden de laatste jaren steeds groter. Tegenwoordig worden de grootste formaten tegels XXL-Tegels genoemd. XXL-Tegels, zijn tegels met formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x240 cm of zelfs 160x320 cm! Met de grotere formaten krijgen wanden en vloeren een 'uniforme look' omdat er met deze groot-formaat tegels een stuk minder voegen nodig zijn. Dit geeft rust aan ieder oppervlak!

Wil je een keer XXL-Tegels in het 'echt' bekijken om inspiratie op te doen? Kom dan langs bij ons in de showroom waar wij meerdere series met grote formaten laten zien en krijg direct een goed advies van onze verkoopmedewerkers. Ben je benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor een XXL tegel uit ons assortiment? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De opkomende trend van XXL-Tegels

De populariteit van tegels met XXL formaat is de laatste jaren aan het toenemen en dat is niet voor niets! Waarom zijn deze tegels qua populariteit aan het toenemen? Dit komt doordat XXL Tegels zorgen voor grote oppervlaktes waar minder voeg voor nodig is. Met minder voeg wordt een vloer of wand een stuk rustiger en komt de door u gekozen look veel beter tot zijn recht! Ook zijn XXL-Tegels in diverse formaten, kleuren en stijlen verkrijgbaar waardoor dit ook 'custom-made' naar eigen wens kan worden aangepast. Regge Tegels & Vloeren biedt ook een steeds uitgebreider assortiment aan om de vraag van deze opkomende trend te kunnen voorzien.

XXL Tegels in de badkamer

De badkamer is een ruimte waarin ontspanning en comfort centraal staan, en met XXL tegels kun je deze sfeer naar een geheel nieuw niveau tillen. Of het nu gaat om een inloopdouche, een badombouw of een vloer, XXL tegels geven de badkamer een moderne en strakke uitstraling. Met minder voegen zorgen deze tegels voor een naadloos oppervlak, waardoor schoonmaken eenvoudiger wordt en de ruimte ruimer aanvoelt. Door XXL tegels in de badkamer te gebruiken laat je deze kleinere ruimte ruimtelijker ogen, een gevoel dat wordt gecreeerd door de grote formaten van de tegels. In de badkamer zijn XXL-Tegels te gebruiken voor zowel vloer als wand afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke XXL marmerlook tegel in de badkamer, of een stoere en moderne metallic XXL tegel.

Marmerlook tegels in XXL formaat

Marmer is altijd al een symbool geweest van tijdloze elegantie en verfijning. Met XXL tegels marmerlook kun je deze luxe uitstraling naar elke ruimte brengen, zonder de zware kosten en het onderhoud van echt marmer. Of het nu gaat om een vloer, wand of zelfs een keukenblad, XXL tegels met marmerlook voegen een vleugje klasse toe aan elk interieurontwerp. Marmerlook in groot formaat is populair vanwege de aderstructuren van marmer die met XXL-Tegels perfect tot uiting komen omdat deze aderstructuren meer aaneengesloten ogen door de grotere formaten. De marmerstructuren kunnen doorlopen door de combinatie met XXL Tegels. Daarom zijn XXL tegels marmerlook een steeds meer gekozen mogelijkheid bij marmerlook keramische tegels.

Vloertegels in een groter formaat

XXL vloertegels zorgen op de vloer voor een uniform karakter. Vloertegels in XXL formaat zijn de laatste jaren steeds uitgebreider geworden. Waar eerder formaten van bijvoorbeeld 60x60 cm of 80x80 cm als XL vloertegels gezien worden, zijn er tegenwoordig formaten van 100x100 cm of 120x120 cm mogelijk. Deze XXL vloertegels zijn bij Regge Tegels & Vloeren verkrijgbaar in vele variaties qua look en afwerking. Daarom zijn de XXL vloertegels overal toe te passen, ook als badkamer vloertegels. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? Lees dan hier meer over grote vloertegels.

De voordelen van XXL keramische tegels

XXL keramische tegels bieden een breed scala aan voordelen die zowel esthetische als functionele aspecten omvatten. Ten eerste zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor elke interieurstijl. Bovendien zijn ze duurzaam, krasbestendig en bestand tegen vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes. Daarnaast zijn keramische XXL tegels gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor zowel vloeren als wanden. Het gehele assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels, dus ook de tegels met grotere formaten uit ons assortiment zijn XXL keramische tegels. Wanneer je kiest voor keramische XXL-Tegels zijn de tegels dus kleur, kras en slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Geniet extra lang van een prachtige, uniforme uitstraling door keramische tegels toe te passen als XXL-Tegels.

Het populaire 120x260 cm XXL formaat

Een van de meest opmerkelijke varianten van XXL tegels zijn de indrukwekkende afmetingen van 120x260 cm. Deze reusachtige tegels bieden een overweldigende grootsheid die een ware eyecatcher is in elke ruimte. Met hun uitgestrekte oppervlak creëren ze een gevoel van luxe en weelde, waardoor zelfs de grootste kamers een statement maken. XXL Tegels 120x260 cm worden voornamelijk op de wand verwerkt.

Ook mogelijkheden voor XXL Tuintegels

Een XXL tegel is ook voor buitenruimtes te verkrijgen. XXL tuintegels bieden een geweldige mogelijkheid om je buitenruimte te transformeren en een indrukwekkend statement te maken. Met hun royale afmetingen en moderne uitstraling voegen ze een vleugje grootsheid toe aan je tuin, terras of patio. Deze extra grote tegels kunnen een verbluffend effect hebben op het algehele ontwerp van je buitenruimte. XXL tuintegels formaten zijn vaak formaten van 90x90 cm, 100x100 cm of 120x120 cm. Kijk ook eens op onze pagina van grote tuintegels voor meer informatie over de mogelijkheden.

XXL Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft al bij vele projecten en woonhuizen mogen adviseren over de toepassing van XXL-Tegels. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgebouwd en kunnen wij voorzien in uitstekend advies. Daarnaast hebben wij scherpe prijzen door onze directe contacten met de producenten van XXL-Tegels. Kom dus gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem voor directe informatie contact met ons op. Ben je bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen