Provenza Gesso

De Provenza Gesso is een collectie keramische vloer- en wandtegels, met een fraai effect van gipswanden. Dit oorspronkelijke materiaal heeft een rustiek karakter en is zodoende in vrijwel iedere ruimte te passen, en ook nog eens in de voordelen van hoogwaardig keramiek. Dit is de perfecte combinatie tussen een gips uitstraling en de kwaliteit van keramiek. Kijk direct naar de afbeeldingen, of klik hier voor meer informatie.

Heeft u interesse in de Provenza Gesso? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

De afbeeldingen van de Gesso collectie: Gesso Black VelvetGesso Natural WhiteGesso Taupe LinenGesso Black Velvet decoratief


 

Lees meer over Provenza Gesso

Provenza Gesso collectie

De Gesso collectie van Provenza creëert een verbazingwekkend eindresultaat, een smaakvolle balans van resultaten waarbij het gips, dat fundamenteel is als bindmiddel voor het pleisterwerk, een glimp kan opvangen, met kleuren die vakkundig vervaagd zijn om de natuurlijke tint van het pleisterwerk te onthullen. Het resultaat is een alternatieve designlook voor interieurs met originele, onconventionele stemmingen.

Gesso toepassing

Voor het eerst in de sector van de keramische tegels heroverweegt de Gesso-collectie van Provenza het traditionele gebruik van gips, een materiaal met vele toepassingen in de architectuur en de bouw, maar ook voor particulieren is deze collectie een goede uitkomst.

Gesso kleuren en afmetingen

De Provenza Gesso is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Gesso Black Velvet
– Gesso Natural White
– Gesso Pearl Grey
– Gesso Taupe Linen

Afmetingen: 
20×20 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 40×80 cm, 120×120 cm.

Ook is de Gesso in decoratieve afwerkingen verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!