Badkamer Trends 2024

Met het nieuwe jaar in zicht, kijken we alvast vooruit naar de badkamer trends voor 2024. Het komende jaar belooft een mix van vernieuwing en comfort in badkamerontwerp, waarbij technologie en natuurlijke elementen samenkomen voor een unieke badkamerervaring. Regge Tegels & Vloeren biedt verschillende keramische tegels aan die perfect in het plaatje van de badkamer trends 2024 passen. Kom voor deze trends gerust inspiratie op doen bij ons in de showroom!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bij de badkamertrends van 2024, waarin vernieuwing en comfort samenkomen, passen verschillende soorten keramische tegels die zowel stijlvol als functioneel zijn. Zo worden natuurlijke materialen weer populair, zoals marmerlook en houtlook tegels. Maar ook minimalistisch design blijft een trend. Dit minimalistisch design kan perfect worden gecreëerd met XL Tegels. Hieronder beschrijven wij de verschillende soorten tegels die passen in de badkamer trends 2024.

  1. Marmerlook Tegels: Marmerlook keramische tegels geven de badkamer een luxe uitstraling en passen goed bij de trend van natuurlijke materialen. Marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse tinten en patronen en kunnen de elegante uitstraling van natuurlijk marmer nabootsen, zonder het onderhoud van echt marmer. Vrijwel alle natuurlijke marmersoorten vinden een keramische variant in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren.
  2. Houtlook Tegels: Houtlook keramische tegels, beter bekend als keramisch parket, voegen een warme en natuurlijke sfeer toe aan de badkamer. Deze tegels bieden de uitstraling van hout, maar zijn bestand tegen vocht en zijn gemakkelijk te onderhouden. Houtlook tegels in de badkamer passen perfect bij de trend van natuurlijke materialen en geven de badkamer een rustieke en gezellige uitstraling. Op zowel de vloer als de wand kunnen houtlook tegels verwerkt worden door de voordelen van keramiek.
  3. XL Tegels: XL tegels zijn tegels in formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm of 160x320 cm. Deze groot-formaat tegels zorgen voor een strak, minimalistisch design. Dit komt doordat er een stuk minder voegen nodig zijn bij XL tegels. XL tegels worden steeds meer gebruikt in badkamers. Dit komt ook doordat de tegels met een steeds betere antislip laag geproduceerd worden. Waardoor ze ook als groot-formaat vloertegels gebruikt kunnen worden. Oftewel, ideaal voor gebruik in de badkamer trends 2024 voor een minimalistisch design.

Keramische tegels zijn ideaal voor trendvolle badkamers

Keramische tegels zijn perfect om badkamer trends 2024 te verwezenlijken. De keramische tegels zijn namelijk van een hoogwaardige kwaliteit. Door deze kwaliteit zijn ze bijvoorbeeld vochtbestendig en kras- en slijtvast. Eigenschappen die de wand- of vloerbedekking van uw badkamer moet hebben. En vrijwel iedere look van marmer tot aan hout is te vekrijgen in de voordelen van keramiek. Bij het kiezen van keramische tegels voor uw badkamer, is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke smaak en de algehele sfeer die u wilt creëren. De badkamertrends van 2024 bieden veel ontwerpmogelijkheden, en keramische tegels zijn een uitstekende keuze vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht.

Kom inspiratie op doen bij Regge Tegels & Vloeren voor de badkamer trends 2024

Bij Regge Tegels & Vloeren hebben wij in de showroom de laatste trends liggen. Ook de keramische tegels die passen in de badkamer trends 2024. Ook zijn bij ons in de showroom verkoopadviseurs aanwezig die u graag helpen om de badkamer tegels naar wens uit te zoeken. En door onze directe contacten met fabrikanten kunnen wij de tegels aanbieden tegen scherpe prijzen. Wilt u direct meer informatie over de badkamer trends 2024? Neem dan hier contact met ons op. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om een prijsopgave van ons te ontvangen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen