De Tuin Trends van 2023

U gaat in 2023 uw tuin of terras aanpakken? Dan geven wij u hier een overzicht van de tegels die passen bij de tuintrends 2023. Want de tuintegels die u kiest voor de tuin leggen de basis van de stijl die u wilt kiezen voor deze buitenruimte. Zo gaat uw nieuwe tuin of terras helemaal mee met de tuintrends van 2023!

U bent van harte welkom bij ons in de showtuin om ons assortiment aan tuin- en terrastegels te komen bekijken. Hier liggen natuurlijk ook de tuintrends van 2023! En staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar met informatie en advies. Bent u direct benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor tuintegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat worden de tuintrends van 2023?

Als we kijken naar de tuintrends van 2023, zien we een groeiende focus op duurzaamheid. Bijvoorbeeld met terrastegels die lang de prachtige look weten te behouden. Dat voordeel kunnen wij bieden door de keramische terrastegels in ons assortiment. Keramische terrastegels zijn duurzaam en kras- en slijtvast. Met deze kenmerken kan er extra lang genoten worden van keramische terrastegels. De stijlen die wij als tuintrends van 2023 zien wijken niet veel af van de afgelopen jaren. Strakke en moderne stijlen blijven onverminderd populair. Ook zien wij de natuurlijke en rustieke looks van natuursteenlook tegels in de vorm van keramiek meer gekozen worden. Een opkomende trend in de tuin van 2023 wordt keramisch parket voor buiten!

Welke tegels passen bij de tuintrends 2023?

Zoals gezegd blijven strakke stijlen in de tuin ook in 2023 populair. Deze strakke stijl kan goed gecreëerd worden met een betonlook terrastegel. Betonlook terrastegels worden tegenwoordig ook steeds meer gecombineerd met grotere formaten. Formaten van bijvoorbeeld 90x90 cm, 100x100 cm of 120x120 cm. Deze formaten passen perfect bij de stijl van betonlook terrastegels . De rustieke en natuurlijke tuintrend van 2023 kan worden verkregen met natuursteenlook terrastegels. Dit zijn terrastegels met alle natuurlijke kenmerken van natuursteen tegels. Maar dan met de voordelen van duurzame en kwalitatieve keramische tegels.

Keramisch parket buiten in opkomst

Keramisch parket is al jaren een trend voor binnen interieurs. Het materiaal keramisch parket is zo geliefd door de natuurlijke uitstralingen in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit. In de laatste jaren zijn tegelfabrikanten ook keramisch parket voor buiten gaan ontwikkelen. Voor buiten wordt het keramisch parket afgewerkt met een dikte van 2 of 3 cm. Zo is het materiaal goed bestand tegen de omstandigheden van buitenruimtes. Wilt u dus een landelijke of natuurlijke look creëeren in de tuin? Dan is een prachtige tuintrend 2023 keramisch parket voor buiten!

Grotere formaten aan tuintegels

Grotere formaten aan tegels is een trend die vanaf 2022 aan het opkomen is. Ook grote tuintegels gaan mee in deze trend. Grote tuintegels zijn tegels in formaten van bijvoorbeeld 90x90 cm, 100x100 cm of 120x120 cm. Het voordeel van een grotere tegel in de tuin is dat er minder voeg nodig is. Door het mindere gebruik van voegen wordt een uniforme look en feel gecreëerd. Dit draagt bij aan een strakkere stijl. Zowel betonlook als natuursteenlook buitentegels hebben prachtige mogelijkheden in grote formaten.

Kom bij ons langs in de showtuin

In onze showtuin aan de Vonderweg 25 in Enter hebben wij een grote variatie uit ons assortiment liggen. U bent altijd welkom om hier de tuintrends 2023 te komen bekijken. Samen met advies van onze verkoopmedewerkers. Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. Of kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van buitentegels op de website van Keramische-Buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment