Visgraat tegels in de keuken, een opkomende trend

Visgraat tegels in de keuken zijn er in verschillende vormen, maten en gebruiksmogelijkheden. Bij visgraat tegels voor de keukenvloer denkt men vaak aan houtlook keramisch parket in visgraat. Bij wandtegels in het motief van visgraat in de keuken wordt vaak bedoeld kleiner formaat tegeltjes met een opvallende kleur voor de keukenwand bijvoorbeeld achter het aanrecht.

Meer informatie over visgraat tegels in de keuken? Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies in de showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe totaalprijs te ontvangen voor keukentegels met visgraat motief.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Visgraat wandtegels in de keuken

Een wand in de keuken verfraaien met het speelse patroon van visgraat motief geeft uw keuken een extra eyecatcher. De tegels die voor dit visgraat motief aan de wand worden gebruikt zijn vaak (decor)tegels in een kleiner formaat met een opvallende, unieke kleur. Deze tegels vallen van zichzelf al extra op maar de combinatie met visgraat motief maakt het helemaal af! In het assortiment van Regge Tegels & Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment aan wandtegels die als visgraat wandtegels in de keuken gebruikt kunnen worden.

Keramisch parket in visgraat als keuken vloertegels

Als visgraat vloertegels in de keuken wordt vaak gebruik gemaakt van keramisch parket in visgraat. Keramisch parket in visgraat verenigd het beste van twee werelden: Namelijk de natuurlijke look en feel van de meest prachtige houtsoorten en het levendige motief van visgraat. Deze combinatie is op dit moment al een van de meest gekozen vloerafwerkingen en kan door het gemak van keramiek ook bij u in de keuken worden verwerkt door . Om aan te sluiten bij de stijl van uw keuken bieden wij een ruime keus aan kleuren, formaten en afwerkingen aan keramisch parket. Zo willen wij graag meedenken om de keuken te krijgen naar uw wens!

Kies voor het gemak van keramiek in de keuken

Wanneer u visgraat tegels in de keukentegels voor vloer of wand neemt uit ons assortiment, bent u verzekerd van hoogwaardige keramische tegels. Het gemak van keramische visgraat keukentegels bestaat uit de voordelen van keramiek; de keramische tegels zijn kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Dit zijn ideale eigenschappen voor keukentegels. In de keuken wordt namelijk echt geleefd, er valt soms wat, er wordt de hele dag gelopen en er wordt uiteraard gekookt. Van deze bezigheden hoeft u niets terug te zien op vloer of wand door de eigenschappen van keramische tegels. Kies dus bij de visgraat tegels in de keuken ook voor het gemak van keramiek.

Visgraat keukentegels bij Regge Tegels & Vloeren

Op zoek naar een goed advies samen met een scherpe prijs voor de visgraat tegels in uw keuken? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het goede adres! Kom voor de tegels inspiratie op doen bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van keukentegels in visgraat uit ons assortiment