De rustieke touche van zandkleurige tegels

Een zandkleurige vloer is de laatste tijd steeds populairder aan het worden binnen de interieurtrends. Dit komt door de rustieke touche die een zandkleur met zich mee brengt. Breng deze zandkleur in uw interieur door te kiezen voor zandkleurige tegels van keramiek. Zandkleurige tegels zijn de perfecte combinatie tussen de kwaliteit van keramiek en de rustige look van zandkleur. Kom eens langs bij ons in de showroom om meer inspiratie op te doen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Waarom kiezen voor een zandkleurige tegel?

Een zandkleur wordt vaak aangebracht met een gietvloer. Helaas heeft een gietvloer voornamelijk kwalitatieve nadelen. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor een zandkleurige tegel met de voordelen van hoogwaardig keramiek. Wat maakt tegels met een zandkleur zo populair? Zandkleurige tegels staan bekend om de warme sfeer die de tegels met zich mee brengen. Daarnaast worden de tegels met deze kleur vaak gecombineerd met een rustieke look. Denk aan een rustige natuursteen textuur. Zo kunnen zandkleurige tegels een prachtige basis vormen voor uw interieur. In het assortiment van Regge Tegels & Vloeren vindt u zandkleurige tegels voor de vloer en de wand. In verschillende kleurtinten en afmetingen. Om de tegel naar uw wens te kunnen vinden!

Het gemak van keramiek

Zoals gezegd zijn de zandkleurige tegels in ons assortiment keramische tegels. De keramische tegels met een zandkleur hebben kwalitatieve voordelen. Voornamelijk ten opzichte van een zandkleurige gietvloer. Zo zijn de keramische tegels kleur, kras en slijtvast. En onderhoudsarm en vochtbestendig. Door deze eigenschappen kan er jarenlang genoten worden van een mooie, rustieke zandkleurige vloer of wand. Zonder dat er veel onderhoud aan de keramische tegels gepleegd hoeft te worden.

Badkamer tegels zandkleurig

De zandkleur tegels in ons assortiment zijn van keramiek. Dit heeft kwalitatief veel voordelen. Maar nog een voordeel is dat keramische tegels met een zandkleur in alle ruimtes gebruikt kunnen worden. Badkamer tegels zandkleurig vindt u dus ook in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Wij bieden verschillende variaties aan zandkleurige badkamer tegels aan om voor deze ruimte uw wens te kunnen vinden. Ook zijn er tegels met bijvoorbeeld een hogere anti slipwaarde verkrijgbaar. Zo dat u niet snel uitglijdt over de zandkleurige badkamer tegels.

Vloertegels zandkleur

Als alternatief van een zandkleurige gietvloer bieden wij vloertegels met een zandkleur aan. Vloertegels met een zandkleur zijn stijlvol en passen binnen de huidige interieur trends. Het voordeel van een keramische zandkleurige vloertegel is dat de tegels geschikt zijn voor iedere ruimte. Daarom wordt in de badkamer bijvoorbeeld vaak gekozen voor vloertegels zandkleur. Ook wordt een zandkleurige vloertegel vaak gecombineerd met grote vloertegels van formaten zoals 100x100 cm of 120x120 cm. Maar vloertegels met deze kleur kunnen ook goed gebruikt worden bij zakelijk projecten. Denk aan een commerciële ruimte zoals hotellobby, bar of restaurant.

Tuintegels zandkleur

Naast mogelijkheden voor binnen zijn er ook genoeg zandkleurige tuintegels te verkrijgen. Als zandkleurige tuintegels is er variatie verkrijgbaar in kleurtinten, afmetingen en diktes. Zo zijn terrastegels met een afmeting van 60x60 cm, 80x80 cm of 100x100 cm met deze kleur zeer populair. De diktes van zandkleurige tuintegels in ons assortiment zijn 2-of 3 cm. Waarbij een tegel van 3 cm rechtstreeks op een verstevigd zandbed gelegd kan worden. Ook kan er bijvoorbeeld gekozen worden om de binnentegels met een zandkleur te combineren met de terrastegels die u wilt kiezen.

Zandkleurige tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Zandkleurige tegels naar uw wens vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs. Naast deze scherpe prijs geven wij graag meer advies en informatie. Hiervoor zien we u graag langskomen bij ons in de showroom. Of neem direct contact met ons op. Voor een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment