Sant'Agostino Ritual

De Sant Agostino Ritual is een collectie keramische steenlook tegels. De Ritual collectie is ontwikkeld door Sant Agostino Tegels met respect voor de rauwe en natuurlijke uitstraling van natuursteen. Hiermee geeft de Ritual collectie de perfecte combinatie tussen uitstraling van natuursteen en kwaliteit van keramiek.

Heeft u interesse in de Sant Agostino Ritual collectie? Vraag voor een scherpe totaalprijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze collectie. Langskomen bij ons in de showroom is uiteraard ook mogelijk.

Afbeeldingen van de Ritual collectie

Sant Agostino Ritual collectie

De zuiverheid van een door de natuur gevormd materiaal zoals en steen klei in wordt in de Ritual weergegeven door een amorfe maar zacht oppervlak en de stoffige kleuren van dit ruwe aarde-effect in de vorm van keramiek, ontwikkeld voor het herontdekken van het natuurlijke materiaal voor wand- en vloertegels. Deze collectie is verkrijgbaar in 5 rauwe kleuren, en in 4 afmetingen. Ook heeft de Sant Agostino Ritual collectie speciale decor afwerkingen.

Ritual toepassing

De Sant Agostino Ritual is toe te passen in ruimtes die een neutraal karakter nodig hebben, in de vorm van hoogwaardig keramiek. Het toepassen van de Ritual collectie is mogelijk in vrijwel iedere ruimte, zowel commercieel als particulier.

Kleuren en afmetingen Ritual collectie

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Ritual Light
– Ritual Sand
– Ritual Greige
– Ritual Brown
– Ritual Night

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 90×90 cm, 120×120 cm

Naast de standaard kleuren, heeft de Ritual collectie ook nog decor afwerkingen. Benieuwd naar deze afwerkingen? Neem dan contact met ons op.

Een vrijblijvende offerte of meer informatie

Wilt u een scherpe prijs voor deze collectie van ons ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor advies en inspiratie.
Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen