Welke vloeren worden een trend in 2023?

Elk jaar komen er nieuwe interieur trends, zo ook in 2023. Wij geven u graag meer informatie over welke vloeren de trend worden in 2023. Dus gaat u uw huis aanpakken in 2023? Kies dan voor één van de onderstaande vloer trends om mee te gaan met hedendaagse interieurstijlen!

De vloer trends van 2023 tonen wij natuurlijk ook bij ons in de showroom. Kom hier gerust eens langs en krijg meer advies van onze verkoopmedewerkers. Direct meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Regge Tegels & Vloeren biedt u een ruim assortiment met variatie aan keus. Door dit ruime assortiment kunnen wij vloeren aanbieden voor iedere wens. En kunnen wij u voorzien in de vloer trends van 2023! Hieronder geven wij u een overzicht.

XXL vloertegels in grote formaten

De afgelopen jaren zijn grote vloertegels in XXL formaten al aan populairteit aan het winnen. En deze vloeren trend zien wij in 2023 gewoon doorgaan! De charme van XXL vloertegels komt door de continuïteit die wordt gecreëerd. Door de grote formaten aan vloertegels zijn er namelijk minder voegen nodig. Met. 100x100 cm of 120x120 cm zijn formaten aan vloertegels die vaak gekozen worden. Met de voordelen van een grote keramische vloertegel . Kies dan ook voor een strak alternatief met de trend van grote vloertegels in 2023.

PVC Vloeren Visgraat

Visgraat vloeren zijn al jaren onverminderd populair. Het motief van visgraat wordt vaak gecombineerd met keramisch parket. Keramisch parket is van hoogwaardige kwaliteit door de kras-, kleur-, en slijtvastheid. Door deze kwalitatieve kenmerken is keramisch parket hoger in prijsklasse. PVC Vloeren in visgraat motief zijn een goedkoper alternatief voor keramisch parket in visgraat. Vooral door deze dure tijden zijn wij de trend van PVC Vloeren visgraat opkomen. Omdat PVC Vloeren in visgraat motief wel een fraaie en natuurlijke charme met zich mee brengen. En natuurlijk zijn de visgraat PVC Vloeren van een goede kwaliteit. PVC Vloeren visgraat zijn in 2023 een trend door de prachtige sfeer die de vloeren met zich mee brengen. En dit tegen aantrekkelijke prijzen!

Rustieke, natuurlijke looks

De laatste vloer trend 2023 die wij verwachten zijn rustieke en natuurlijke vloertegels. Waar betonlook vloeren met moderne touches de bovenhand hadden, zien wij nu natuurlijke looks geliefd worden. Deze rustieke en natuurlijke looks op de vloer worden verkregen met natuursteenlook vloertegels. Natuursteenlook vloertegels van keramiek zijn een alternatief voor echte natuursteen vloeren. Alle details van het natuursteen worden overgenomen in de keramische varianten. Maar dan met de voordelen van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u extra lang genieten van een natuurstenen vloertegel van keramiek. Vrijwel iedere soort natuursteen heeft een keramische variant bij ons in het assortiment. Met de vloer trend 2023 van rustieke natuursteen tegels wordt de basis gelegd van uw keuken, woonkamer of badkamer.

Laat u inspireren voor de vloer trends 2023 in de showroom van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt u graag alle mogelijkheden qua interieurtrends aan. Bij ons in de showroom bent u van harte welkom om deze trends te komen bekijken. En onze verkoopmedewerkers staan hier natuurlijk voor u klaar. Ook maken onze verkoopmedewerkers u graag een scherpe prijsopgave op maat! Direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van trends