Marmeren Wandtegels

Marmeren wandtegels geven een tijdloze elegantie voor elke ruimte. Wandtegels met een marmerlook zijn al eeuwenlang een symbool van luxe en verfijning. Met zijn natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid, zijn marmeren wandtegels een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De marmeren wandtegels in ons assortiment hebben allemaal de voordelen van keramiek!

Wilt u inspiratie op komen doen voor marmeren wandtegels? Dan bent altijd welkom in onze showroom. Hier krijgt u ook direct advies van onze verkoopmedewerkers. Benieuwd naar een prijsopgave voor deze wandtegels? Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De look van marmer maar de voordelen van keramiek

Marmer is een metamorf gesteente dat wordt gevormd door de kristallisatie van kalksteen onder hoge temperaturen en druk. Het resultaat is een steen met unieke aderen en kleurschakeringen die van tegel tot tegel verschillen. Dit maakt marmeren wandtegels niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uniek in hun eigen recht. Echter is marmer een natuurlijk materiaal. Hierdoor kan de kwaliteit minder zijn. En kunnen de marmeren wandtegels niet in alle ruimtes gebruikt worden. Maar in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren vindt u keramische wandtegels met een marmerlook. Deze wandtegels hebben de voordelen dat ze kleur, kras en slijtvast zijn. Ook zijn deze wandtegels vochtbestendig en onderhoudsarm. Zonder dat de prachtige kenmerken van marmer minder zichtbaar zijn. Keramische marmeren wandtegels zijn dus het perfecte alternatief voor wie op zoek is naar een mooie marmeren wand. Zonder de nadelen van het natuurlijke materiaal.

Ons assortiment aan wandtegels met marmerlook

Marmeren wandtegels van keramiek zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, afwerkingen en kleuren. Ze kunnen worden gepolijst voor een glanzende afwerking, of gezoet voor een matte uitstraling. Sommige marmeren wandtegels hebben ook een gebrande afwerking, die een ruwer oppervlak creëert dat beter geschikt is voor buitentoepassingen. Er zijn ook verschillende soorten marmeren wandtegels beschikbaar, waaronder Carrara, Calacatta, Emperador en Crema Marfil, om er maar een paar te noemen. Alle vormen van natuurlijk marmer zijn verkrijgbaar in de voordelen van een keramische tegel.

Voor alle ruimtes

Marmeren wandtegels zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis, van de badkamer tot de keuken, de woonkamer en de hal. Ze kunnen op de vloer of op de muur worden verwerkt, en kunnen worden gebruikt om een ​​aantal verschillende looks te creëren. Marmeren wandtegels kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd met andere materialen, zoals hout, glas of metaal, om een ​​eclectische uitstraling te creëren. Of ze kunnen worden gebruikt om een ​​sfeer van klassieke elegantie te creëren wanneer ze worden gecombineerd met marmeren vloertegels. Marmeren wandtegels keuken zien wij de laatste tijd ook steeds meer voorkomen.

Marmeren wandtegels badkamer

Marmer is een materiaal dat de laatste tijd veel in de badkamer gekozen wordt. De elegantie van het materiaal is dan ook een mooie mogelijkheid voor deze ruimte. Het voordeel van de marmeren wandtegels van keramiek is dat de keramische wandtegels vochtbestendig zijn. Zo kunnen de tegels bijvoorbeeld ook in de douchehoek gebruikt worden. Zowel matte als glanzende varianten kunnen worden verkregen als marmeren wandtegels badkamer. Combineer de marmeren wandtegels ook met de badkamer vloertegels die u wilt kiezen.

Grotere formaten

Grote marmeren wandtegels worden populairder. De trend van de formaten gaat mee met de trend over de hele linie van wand- en vloertegels. Grote formaten passen dan ook zeer goed bij de marmeren look. Dit komt doordat er met een grote tegel beter eenheid in marmer textuur gecrëerd wordt. De texturen van het materiaal lopen prachtig in elkaar over door het mindere gebruik van voegen. Een mooie combinatie van grote marmeren wandtegels is bijvoorbeeld met grote vloertegels in de ruimte.

Ook voor zakelijke projecten

Bovendien zijn marmeren wandtegels ook een populaire keuze voor commerciële ruimtes, zoals hotels, restaurants, kantoren en winkels. Ze bieden een verfijnde uitstraling en kunnen worden gebruikt om een ​​merkimago te versterken of om een ​​bepaalde sfeer te creëren. Marmeren wandtegels zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke commerciële ruimtes. Bent u op zoek naar marmeren wandtegels voor uw zakelijk project? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Marmeren wandtegels tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor marmeren wandtegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden binnen ons assortiment? Breng dan een bezoek aan onze showroom, of neem direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar met advies en inspiratie!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen