Atlas Concorde Marvel Shine

De Atlas Concorde Marvel Shine is een collectie keramische marmerlook tegels. In de Shine collectie zijn 4 witte marmersoorten tot in klein detail opgenomen in de vorm van hoogwaardig keramiek. De verschillende marmersoorten brengen elegantie met zich mee in iedere ruimte waar ze gebruikt worden!

Een scherpe prijs krijgen voor de Atlas Concorde Marvel Shine tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Marvel Shine Collectie

De Atlas Concorde Marvel Shine collectie is geïnspireerd op 4 marmersoorten die traditioneel veel werden gebruikt voor Italiaanse monumenten, standbeelden en vloeren van prestigieuze gebouwen. In de Shine collectie is met uiterste precisie en verrassend realistische interpretatie van deze marmersoorten in de vorm van hoogwaardig keramiek. Hierdoor wordt de elegante aantrekkingskracht van marmer gecombineerd met de technische prestaties van keramiek om allerlei ruimtes van een klassieke uitstraling te voorzien met pure kleuren en natuurlijke aders.

Shine XL

De elegante uitstraling van de Atlas Concorde Shine collectie kan ook worden gebruikt om extra grote, aaneengeschakelde oppervlakken te creëren. Hiervoor heeft Atlas Concorde speciale XL-afmetingen ontwikkeld binnen deze collectie, met de formaten 160×160 cm, 120×278 cm, 160×320 cm.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Calacatta Delicato
  • Calacatta Prestigio
  • Calacatta Supremo
  • Calacatta Imperiale

Afmetingen:

9 mm dikte
30×60 cm, 37,5×75 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 75×75 cm, 75×150 cm, 120×120 cm, 120×240 cm

6 mm dikte (XL)
120×278 cm, 160×160 cm, 160×320 cm.

8,5 mm dikte (Wall)
40×80 cm, 50×120 cm

Interesse in deze serie?

Heeft u interesse in deze serie en wilt u meer informatie? Dan kunt u langskomen bij ons in de showroom, of direct contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: