Atlas Concorde Marvel Gala

De Atlas Concorde Marvel Gala collectie van het merk Atlas Concorde is een opvallende collectie en biedt een verscheidenheid aan unieke ontwerpen en patronen. Met zowel heldere als subtiele kleuren en texturen, is er voor elk interieur een passend ontwerp te vinden. Heeft u interesse in de Atlas Concorde Marvel Gala collectie? Neem dan voor meer informatie contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Marvel Gala collectie

De Atlas Concorde Marvel Gala collectie is gemaakt met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor deze tegels duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze tegels zijn ook ideaal voor commerciële ruimtes en openbare gebouwen, omdat ze bestand zijn tegen slijtage en zwaar verkeer. De tegels hebben een prachtige marmerlook en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, grijs en beige. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende interieurstijlen. De Atlas Concorde Marvel Gala collectie is ideaal voor gebruik in badkamers, keukens, woonkamers en andere ruimtes. De tegels zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De hoge kwaliteit van het keramiek zorgt ervoor dat de tegels bestand zijn tegen krassen, slijtage en vlekken.

Toepassing

Als u op zoek bent naar een indrukwekkende en elegante inrichting van uw huis, dan is de Atlas Concorde Marvel Gala collectie de perfecte keuze. Deze serie biedt een perfecte mix van stijl en functionaliteit en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die uw huis binnenkomt. Geïnspireerd door de zeldzaamste, meest suggestieve wonderen van de natuur, is de Atlas Concorde Marvel Gala collectie een juweel, en de oppervlakken doen denken aan reizen naar ongerepte plaatsen. Enkele van de meest fascinerende locaties op aarde - de gletsjers van Alaskam de Californische woestijn, het groen van de Amazone, het turquoise van de tropische zeeën, het zwart van de IJslandse vulkanen - inspireerde de selectie van de natuurstenen van de collectie.

Kleuren en afmetingen

De Marvel Gala collectie van Atlas Concorde Tegels is in de volgende kleuren en afmetingen te verkrijgen:

Kleuren:

  • Marvel Gala Crystal White
  • Marvel Gala Desert Soul
  • Marvel Gala Amazzonite
  • Marvel Gala Exotic Green
  • Marvel Gala Calacatta Black

Afmetingen:

  • 60x120cm, 120x120cm en 120x178cm.

De Atlas Concorde Marvel Gala tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Atlas Concorde Marvel Gala tegels koopt u tegen een zeer scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Wij zijn namelijk een directe importeur van dit merk. Bent u benieuwd naar de scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij voorzien u uiteraard ook graag van een bijpassend advies op maat. Bent u een architect, designer of bezig met een ander zakelijk project? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie