Cerdomus LeGarage

De Cerdomus LeGarage is een collectie betonlook keramische tegels. De betonlook van deze collectie wordt geïnspireerd op vloeren die geleefd zijn. Kenmerken van gebruik zijn overgenomen in de textuur van de tegels. Zo krijgt de LeGarage van Cerdomus de stoere look!

Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor de Cerdomus LeGarage betonlook tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor meer informatie en advies over deze tegelcollectie kunt u contact met ons opnemen. Of bezoek onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Cerdomus LeGarage collectie betonlook tegels

De moderne touchè van betonlook is hetgeen dat de inspiratie gevormd heeft voor de LeGarage collectie van Cerdomus tegels. Met deze inspiratie roepen de Cerdomus LeGarage tegels een industrieel gevoel op met geraffineerde oppervlakken. Daarnaast staat de collectie bekend om de veelzijdigheid. Deze veelzijdigheid bestaat uit een breed scala aan kleuren, formaten, mozaïeken en decorafwerkingen. Zo zijn er kleinere formaten voor de details. En extra grote formaten om uniforme, moderne oppervlaktes op vloer en wand te creëren. De kleurvariaties zorgen ervoor dat de Cerdomus LeGarage aangepast kunnen worden naar het gebruik in uw project.

Een 20 mm tegel voor buiten

De Cerdomus LeGarage collectie heeft ook een variatie met een dikte van 20 mm. Deze 20 mm tegels zijn geschikt als betonlook terrastegels. De goede kwaliteit van deze buitentegels zorgen ervoor dat de Cerdomus Le Garage tegels ook buiten voor industriële sferen kunnen zorgen. En zo kan ook een naadloze toepassingen voor binnen- en buitenruimtes verkregen worden.

Kleuren en afmetingen

Deze betonlook tegelcollectie kan worden verkregen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • LeGarage Ivory
  • LeGarage Silver
  • LeGarage Grey
  • LeGarage Sand
  • LeGarage Charcoal

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 50x100 cm, 100x100 cm, 120x280 cm

De Cerdomus LeGarage bij Regge Tegels & Vloeren kopen

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Cerdomus LeGarage graag aan tegen een scherpe prijs. Samen met advies op maat. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar deze tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie