Cerdomus Tibur

De Cerdomus Tibur collectie is een collectie natuursteenlook keramische tegels. De natuursteenlook van de Tibur collectie doet denken aan travertin marmer. Dat eeuwenlang gebruikt is in de Romeinse architectuur. Met deze inspiratie kan een tegel uit de Tibur collectie een sierlijke, klassieke look verkregen.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor de Cerdomus Tibur keramische tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Daarnaast ook advies ontvangen over deze travertin tegels? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Cerdomus Tibur collectie

De Cerdomus Tibur collectie travertin look tegels van keramiek zorgen voor een prachtige, luxe look op vloer en wand. Deze look is gehaald uit de rijke geschiedenis van architectuur die we al kennen sinds de tijd van de Romeinen. De tegels uit de Cerdomus Tibur collectie zijn rijk aan details die zijn ontleend van het natuurlijke travertin marmer. Deze details zijn omgezet in hoogwaardige, A-kwaliteit keramische tegels. Door de voordelen van keramiek kan de travertin look van de collectie in iedere ruimte gebruikt worden. Bijvoorbeeld als travertin vloertegels bij in de badkamer of keuken. Met 4 kleurvariaties en 5 formaten kunnen deze tegels ook worden aangepast naar uw smaak.

De kleuren en afmetingen uit de collectie

Deze collectie van Cerdomus tegels bestaat uit de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Tibur Beige
  • Tibur Bianco
  • Tibur Grigio
  • Tibur Tufo

Afmetingen:

20x20 cm, 20x40 cm, 40x40 cm, 40x60 cm, 60x60 cm.

De Cerdomus Tibur bij Regge Tegels & Vloeren tegen scherpe prijzen

Wilt u de Cerdomus Tibur kopen tegen scherpe prijzen en met goed advies? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Waar wij graag voor u klaar staan met meer informatie. Bij vragen kunt u ook altijd even bellen of mailen. Bent u architect of interieurdesigner? Of bezig met een ander zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de collectie