FAP Ceramiche

FAP Ceramiche is een Italiaanse fabrikant van keramische tegels voor vloer- en wandafwerkingen. Het bedrijf is gevestigd in Sassuolo, in het hart van de Italiaanse tegelindustrie. Vanaf de jaren 60 is FAP hier bezig met het ontwikkelen van keramische producten voor de particuliere en commerciele markt. Sindsdien heeft het bedrijf een breed assortiment weten neer te zetten gecombineerd mt hoogwaardig, A-kwaliteit keramiek.

Heeft u interesse in een serie van FAP Ceramiche, en wilt u een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fap Ceramiche

FAP Ceramiche richt zich sinds 1997 op de productie van unieke keramische vloer- en wandafwerkingen. Sindsdien is het bedrijf bezig met het ontwikkelen van high-tech producten die in gecombineerd worden met zeer uiteenlopende designs. Hierdoor is FAP Ceramiche een vooruitstrevend bedrijf dat har producten over de hele wereld afzet voor commerciele en particuliere projecten.

FAP Ceramiche assortiment; Traditioneel & Modern

Het assortiment van FAP Ceramiche bestaat uit meer dan 30 collecties die allemaal een eigen, unieke stijl vertegenwoordigen. Deze collecties varieren in kleuren, afwerkingen, decoraties en looks zoals marmer-, hout- of steenlook. FAP Ceramiche geeft deze mogelijkheden weer traditionele en moderne stijlen. Ook is het bedrijf voortdurend bezig met het ontwikkelingen van nieuwe mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is bijvoorbeeld de MAXXI Sizes. Dit zijn extra grote formaten van bijvoorbeeld 120x278 cm

De kwaliteit van Made in Italy met FAP Tegels

FAP Tegels produceert de keramische wand- en vloerafwerkingen onder de noemer van 'Made in Italy'. Made in Italy staat voor hoge kwaliteitseisen die gelden voor alle fabrikanten van A-kwaliteit. Hierdoor bent u bij tegels van FAP Ceramiche verzekerd van een hoge kwaliteit van de producten waardoor u extra lang zonder zorgen kunt genieten van uw keramische tegels.

Meer informatie over FAP Ceramiche Tegels?

Wilt u meer informatie over de tegels van FAP Ceramiche? Dan kunt u Regge Tegels & Vloeren altijd even bellen of mailen, of kom langs bij ons in de showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs te ontvangen voor een tegel uit het assortiment. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment