41Zero42 Tegels

Gefascineerd door contrasten en tegenstrijdigheden heeft 41zero42 Tegels het thema van “tegenstellingen” ontwikkeld. Rijk versus arm, elegant versus shabby en conventioneel versus ongewoon. Door te werken met een visie voor innovatie en creativiteit is de collecte van 41zero42 Tegels uniek en heeft de collectie een geheel eigen stijl. De collecties hebben 3 richtlijnen: Het verleden, de esthetiek en de toekomst. Door deze stijlen te creëren blijft 41zero42 zichzelf vernieuwen en is het een tegelfabrikant die zich onderscheid van de rest van de collectie!

Een scherpe prijs voor een tegel uit het assortiment van 41Zero42? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Italiaans design bij 41Zero42 Tegels

41Zero42 Tegels is ontstaan uit de visie om de beste combinatie te verkrijgen voor keramische producten samen met kwaliteit, voor innovatieve interieuroplossingen. Door innovatief te denken en dit te combineren met ervaring uit het verleden weet het bedrijf de meest excentrieke tegels te produceren voor dit moment. Hierdoor kan 41Zero42 voor iedere klant een passende oplossing bieden. De specialisatie van deze fabrikant ligt voornamelijk in de kleinere maten tegels samen met creatieve en innovatieve oplossingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fraai mozaïek of hexagon tegels in allerlei kleuren. Met deze unieke collectie creëert 41Zero42 ontwerpmogelijkheden voor architecten, designers maar zeker ook voor creatieve particulieren.

Het assortiment gericht op verschillende stijlen

Door niet in hokjes maar innovatief te denken heeft 41Zero42 een ruim assortiment aan prachtige, kwalitatieve (keramische) tegels op de markt weten te brengen. Deze tegels van 41Zero42 zijn een unieke en gevarieerde uitbreiding van de tegelmarkt. Hierdoor biedt dit assortiment de mogelijkheid aan de consument om een buitengewone sfeer in elke ruimte te brengen, waarbij eindeloos te combineren valt. De keramische tegels van 41Zero42 zijn bruikbaar voor particuliere en zakelijke projecten.

De populairste series uit het assortiment zijn de 41Zero42 Futura, Pack, Solo, Pulp, Sunday en Cosmo.

Koop uw 41Zero42 Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van 41Zero42 Ceramica. Hierdoor kunnen wij de consument in goed advies en een scherpe prijs voorzien. Wilt u 41Zero42 tegels kopen of bent u geïnteresseerd in de tegels van 41Zero42? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment: