Neolith Tegels

Neolith Tegels is een nieuwkomer op de tegelmarkt, dat zich richt op het creëren van grote, dunne keramische tegelplaten. Deze tegels worden veel gebruikt voor facades, commerciële vloeren, keukens en badkamers. Neolith Tegels heeft een prachtig assortiment voor zowel woonruimtes als kantoor- of bedrijfsruimtes. Regge Tegels & Vloeren adviseert u als dealer van Neolith Tegels graag!

Op zoek naar een scherpe prijs voor de tegels uit het assortiment van Neolith? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor bijpassend advies. Zoekt u een tegel van Neolith die hier niet bij staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Neolith Tegels

Het assortiment van Neolith

Neolith tegels staat bekend om het grote formaat tegels. Vanuit de wens om zoveel mogelijk tegeloppervlak te krijgen zijn de ontwerpers aan de slag gegaan om zo efficiënt mogelijk een ruimte te betegelen. De tegels worden geproduceerd tot een formaat van 320cm x 150 cm. Deze tegels zijn met name populair bij architecten dankzij de mogelijkheid om makkelijk en snel grote oppervlakten te voorzien van een fraaie vloer of wand. De tegels worden geproduceerd met verschillende diktes. Hierdoor is het ook mogelijk om de tegels te gebruiken op wanden. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze erg krasvast zijn, geen kleurveranderingen ondergaan en extreem bestand zijn tegen temperatuurwisselingen.

Grote formaten en minimale diktes

Neolith produceert met hoogwaardige technologieen waardoor het bedrijf extra grote formaten kan produceren die ook nog eens een minimale dikte hebben. Hierdoor zijn deze tegels uitermate geschikt voor wandafwerkingen waar minimale voeg nodig is. De formaten gaan door de technologieen van Neolith tot wel 320x150 cm en 360x120 cm, met minimale diktes tussen de 3 en 20 mm dik.

Neolith tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Neolith tegels. Door onze directe contacten met de fabriek van Neolith kunnen wij bij zowel consumenten als grotere projecten van bijvoorbeeld architecten voorzien in een goed advies over de tegels van Neolith. Kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Neolith of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Neem een kijkje in ons brede assortiment van tegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen