Neolith Tegels

Neolith is een nieuwkomer gericht op het creëren van grote, dunne keramische tegelplaten. Deze tegels worden veel gebruikt voor facades, commerciële vloeren, keukens en badkamers. Neolith heeft een prachtig assortiment voor zowel woonruimtes als kantoor- of bedrijfsruimtes. Klik hier om meer te lezen over Neolith tegels.

Op zoek naar de scherpste prijs voor de tegels uit het assortiment van Neolith? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor bijpassend advies. Zoekt u een tegel van Neolith die hier niet bij staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Neolith:


Neolith Steel

 


Neolith Timber

 


Neolith Iron Moss

 


Neolith Fusion

 


Neolith Classtone Calacatta

 


Neolith Colorfeel

Lees meer over Neolith Tegels

Het assortiment van Neolith

Neolith tegels staat bekend om het grote formaat tegels. Vanuit de wens om zoveel mogelijk tegeloppervlak te krijgen zijn de ontwerpers aan de slag gegaan om zo efficiënt mogelijk een ruimte te betegelen. De tegels worden geproduceerd tot een formaat van 320cm x 150cm. Deze tegels zijn met name populair bij architecten dankzij de mogelijkheid om makkelijk en snel grote oppervlakten te voorzien van een fraaie vloer of wand. De tegels worden geproduceerd met verschillende diktes. Hierdoor is het ook mogelijk om de tegels te gebruiken op wanden. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze erg krasvast zijn, geen kleurveranderingen ondergaan en extreem bestand zijn tegen temperatuurwisselingen.

Neolith tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Door onze directe contacten met de fabriek van Neolith kunnen wij bij zowel consumenten als grotere projecten van bijvoorbeeld architecten voorzien in een goed advies over de tegels van Neolith. Kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers.

Neolith tegels kopen

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Neolith of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!