Neolith Tegels

Neolith Tegels is een nieuwkomer op de tegelmarkt, dat zich richt op het creëren van grote, dunne keramische tegelplaten. Deze tegels worden veel gebruikt voor facades, commerciële vloeren, keukens en badkamers. Neolith Tegels heeft een prachtig assortiment voor zowel woonruimtes als kantoor- of bedrijfsruimtes. Regge Tegels & Vloeren adviseert u als dealer van Neolith Tegels graag!

Op zoek naar een scherpe prijs voor de tegels uit het assortiment van Neolith? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor bijpassend advies. Zoekt u een tegel van dit merk die hier niet bij staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is Neolith?

Neolith is een bedrijf in de productie van keramische afwerkingen voor verschillende oppervlaktes. Een product van dit merk wordt gekenmerkt door de extra dunne platen die voor verscheidene afwerkingen gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld voor het aanrecht, een werkblad of barbekleding. Maar uiteraard kunnen de keramische producten ook op de vloer en wand gebruikt kunnen worden. Daarnaast worden de keramische platen van Neolith gemaakt op een speciale wijze. Dit komt de kwaliteit en duurzaamheid van de producten uit het assortiment enkel ten goede!

De kenmerken van Neolith Tegels

Neolith tegels staan bekend om het grote formaat tegels gecombineerd met kwaliteit in de vorm van hardheid en slijtvastheid. Vanuit de wens om zoveel mogelijk tegeloppervlak te krijgen zijn de ontwerpers aan de slag gegaan om zo efficiënt mogelijk een ruimte te betegelen. De tegels worden geproduceerd tot een formaat van 320cm x 150 cm. Deze tegels zijn met name populair bij architecten dankzij de mogelijkheid om makkelijk en snel grote oppervlakten te voorzien van een fraaie vloer of wand. De tegels worden geproduceerd met verschillende diktes. Hierdoor is het ook mogelijk om de tegels te gebruiken op wanden. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze erg krasvast zijn, geen kleurveranderingen ondergaan en extreem bestand zijn tegen temperatuurwisselingen. Daarnaast hebben de Neolith tegels als kenmerken dat ze volledig anti bacterieel en kras- en slijvast zijn.

Grote formaten en minimale diktes

Neolith tegels produceert met hoogwaardige technologieen waardoor het bedrijf extra grote formaten kan produceren die ook nog eens een minimale dikte hebben. Hierdoor zijn deze tegels uitermate geschikt voor wandafwerkingen waar minimale voeg nodig is. De formaten gaan door de technologieen van Neolith tot wel 320x150 cm en 360x120 cm, met minimale diktes tussen de 3 en 20 mm dik. Zo vindt u in dit assortiment grote wandtegels en vloertegels.

Een Neolith Keukenblad

De grote formaten uit het Neolith tegels assortiment worden vaak toegepast als keukenblad. De grotere formaten met minimale diktes lenen zich goed voor het gebruik als keukenblad. Ook de Neolith keukenbladen zijn gemaakt van keramiek. Niet enkel het keukenblad kan natuurlijk voorzien worden van een tegel uit dit assortiment. Natuurlijk kunnen ook andere bladen voorzien worden van de tegels uit het assortiment. Dus ga bijvoorbeeld ook voor een Neolith aanrechtblad of werkblad. Ook voor de toepassing op het keukenblad van keramische tegels uit dit assortiment geeft Regge Tegels & Vloeren graag advies en meer informatie.

Vloertegels om een aaneengesloten geheel te creëeren

Vaak wordt er bij de tegels van dit merk gedacht aan de afwerking van keukenbladen, aanrechten, barbekleding of wand. Maar in het assortiment zijn ook Neolith vloertegels verkrijgbaar. Wat is het voordeel van een tegel van dit merk op de vloer? Dit merk staat bekend om de tegels in grotere formaten. Met Neolith vloertegels kunnen deze grote formaten ook op de vloer gebruikt worden. Met vloertegels in extra grote formaten worden prachtige gehelen gecreëerd. Dit komt de uniformiteit van een vloer enkel ten goede! Ga voor een Neolith vloertegel met betonlook voor een moderne look. Of ga voor de elegantie van een marmeren vloertegel uit dit assortiment.

Neolith tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Neolith tegels. Wij kunnen u hierdoor voorzien van een scherpe prijs voor Neolith. Kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Neolith of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. Bent u architect of designer? Door onze directe contacten met de fabriek van Neolith kunnen wij bij zowel consumenten als grotere projecten van bijvoorbeeld architecten voorzien in een goed advies over de tegels van Neolith. Bent u bezig met een groter project? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of neem contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment