Neolith Tegels

Neolith is een nieuwkomer gericht op het creëren van grote, dunne keramische tegelplaten. Deze tegels worden veel gebruikt voor facades, commerciële vloeren, keukens en badkamers. Neolith heeft een prachtig assortiment voor zowel woonruimtes als kantoor- of bedrijfsruimtes.

Groot formaat Neolith tegels

Neolith tegels staat bekend om het grote formaat tegels. Vanuit de wens om zoveel mogelijk tegeloppervlak te krijgen zijn de ontwerpers aan de slag gegaan om zo efficiënt mogelijk een ruimte te betegelen. De tegels worden geproduceerd tot een formaat van 320cm x 150cm. Deze tegels zijn met name populair bij architecten dankzij de mogelijkheid om makkelijk en snel grote oppervlakten te voorzien van een fraaie vloer of wand. De tegels worden geproduceerd met verschillende diktes. Hierdoor is het ook mogelijk om de tegels te gebruiken op wanden. Het grote voordeel van keramische tegels is dat ze erg krasvast zijn, geen kleurveranderingen ondergaan en extreem bestand zijn tegen temperatuurwisselingen.

Neolith tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Neolith of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.