Sottocer Tegels

Sottocer Tegels is een Belgische fabrikant van keramische tegels met de focus op opvallende designs, stijlen en looks. Het bedrijf richt zich op het combineren van vroeger en nu, oftewel ambacht en technologie samen met passie en perfectie. Met deze uitganspunten biedt Sottocer een assortiment aan tegels voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sottocer Tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels aanbieden tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook. Hier staan de verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het assortiment van Sottocer Tegels

Het assortiment van Sottocer Tegels is gericht op kleinere formaat tegels met een in het oog springende designs of kleuren. Deze tegels worden geproduceerd om vloeren en wanden van iedere ruimte de sfeer te laten bepalen. Ook wordt er door Sottocer gelet op de kwaliteit van de producten. Hierdoor bent u verzekerd bij gebruik van de tegels uit dit assortiment van kleur, kras en slijtvaste tegels die ook nog eens weinig onderhoud behoeven. Sottocer Tegels staan dus voor prachtige effecten samen met goede kwaliteit! Voor alle projecten zijn mogelijkheden te vinden in het assortiment van dit Belgische merk.

Vooral de 'kleinere' ruimte met de collecties

Het assortiment van Sottocer bestaat voornamelijk uit tegels in kleinere formaten met prachtige kleuren. Deze tegels zijn op de markt gezet voor het afwerkingen van details, vooral van een kleinere ruimte. Denk hierbij aan het gebruik van Sottocer Tegels in de badkamer, keuken of het toilet. Hiervoor produceert het bedrijf prachtige collecties met opvallende kleuren. Uit dit assortiment zijn enkele populaire series de Sottocer Matrix en de Sottocer Brick. Deze wandtegels brengen een eigen karakter met zich mee voor in alle ruimtes.

Klassieke vloer- en wandafwerkingen met Sottocer Tegels

Sottocer Tegels heeft het assortiment vooral ingericht op tegels die bijdragen aan een klassieke en vintage karakter aan de ruimte. Wanneer u voor een project iets opvallend zoekt dat de sfeer bepaalt in bijvoorbeeld de keuken, badkamer of een restaurant dan biedt het assortiment van Sottocer genoeg mogelijkheden. Regge Tegels & Vloeren adviseert u dan ook graag om de juiste keuze te maken die past bij wens en gebruik. De Sottocer tegels zijn toe te passen voor zowel de afwerking van vloeren en wand en kunnen prima met elkaar worden gecombineerd.

Tegels van Sottocer kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer informatie over de keramische tegels van dit Belgische merk. Bent u op zoek naar een scherpe prijs voor tegels uit het assortiment van Sottocer? Vraag dan een geheel vrijbijvende offerte aan op onze website, of kom eens langs bij ons in de showroom. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, mail of chat. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: