Sintesi Tegels

Sintesi Tegels is sinds 1998 het kloppende hart van Gruppo Ceramiche Gresmalt. Sintesi heeft een van de productiefste fabrieken in het Ceramische District Sassuolo. Sintisi Ceramica besteed veel aandacht aan detail in een reeks keramische tegels en biedt een grote verscheidenheid aan collecties in alle maten en kleuren om de hedendaagse smaken aan te passen.

Heeft u interesse in een serie van Sintesi Tegels? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan. Voor advies van onze verkopers bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Product info

Enkele series uit het assortiment van dit merk

Over het bedrijf Sintesi Ceramica

Al meer dan 20 jaar is het bedrijf Sintesi Ceramica actief op de markt van keramische tegels. In deze tijd is Sintesi Ceramica Italiana bezig met het bieden van oplossingen voor alle project. Bijvoorbeeld voor wand- en vloerafwerkingen, binnen en buitentegels en zowel commerciële als particuliere projecten. De Sintesi tegels bieden alle voordelen van keramiek om een prachtig design te kunnen geven aan iedere ruimte. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van de tegels van Sintesi Ceramica. Daarom voorzien wij u graag in een scherpe prijs voor alle collecties uit dit uitgebreide assortiment!

Het assortiment aan Sintesi Tegels

Sintesi Tegels biedt een groot scala aan verscheidene keramische tegels. Deze keramische tegels zijn bruikbaar voor zowel binnen als buiten gebruik. De grote verscheidenheid in tegels brengt het voordeel mee dat binnen de collecties van Sintesi Ceramica voor bijna elke wens een geschikte mogelijkheid te vinden. Innovatie gecombineerd met ervaring, dat stralen de prachtige keramische tegels van Sintesi uit! Van de oppervlakte kleuren naar de originele patronen, met keramische interpretatie van klassieke en natuurlijke bouwmaterialen, biedt Sintesi Tegels het volledige potentieel van innovatieve digitale technologie, voor een uitzonderlijke interpretatie van de allerlaatste ontwerptrends. Enkele bekende series uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de Sintesi Evoque, Atelier en de Mywood. Iedere serie uit het assortiment vindt u bij Regge Tegels & Vloeren.

De Twenty afwerkingen voor buiten

Sintesi tegels worden ook geprodcueerd in een dikte van 20 mm. De terrastegels met een dikte van 20 mm zijn bestand tegen zonlicht, vorst, krassen en vlekken en daarnaast tegen vocht. Oftewel de Sintesi Twenty is een ideale buitenvloer voor alle toepassingen. Terrassen, tuinen, zwembaden of opritten. Ook de terrastegels van dit merk kunt u vinden bij Regge Tegels & Vloeren.

Sintesi Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Interesse in de tegels van Sintesi of wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar met meer advies over de tegels van dit merk. Wilt u direct meer informatie over deze tegels? Neem dan contact met ons op. Wanneer u met een zakelijk project bezig bent en op zoek bent naar tegels van dit merk kunt u contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen