Sintesi Evoque

De Sintesi Evoque is een collectie keramsiche betonlook tegels. Deze betonlook tegels hebben alle stoere kenmerken van het industriële materiaal. De kenmerken worden met enkele kleurvariaties verrijkt die goed passen bij het karakter van betonlook.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Sintesi Evoque tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Sinesi Evoque collectie

Bij het ontwerpen van de Sintesi Evoque collectie is er extra opgelet op het creëeren van realistische details. Deze details zijn perfect overgenomen waardoor de Sintesi Evoque een stoere collectie keramische betonlook vloertegels is geworden. Daarnaast kan de collectie ook gewoon op wandoppervlaktes gebruikt worden. In de Evoque Sintesi collectie zijn 5 kleurvariaties verwerkt. De 5 kleurvariaties zijn weer verkrijgbaar in 9 verschillende formaten. Uit de collectie zijn de Sintesi Evoque Sabbia en Perla de populairste kleuren.

Kleuren en afmetingen

De Evoque van Sintesi Tegels is verkrijgbaar in onderstaande kleurvariaties en afmetingen.

Kleuren:

  • Evoque Fumo
  • Evoque Perla
  • Evoque Grigio
  • Evoque Greige
  • Evoque Tabacco
  • Evoque Sand

Afmetingen:

80x80 cm, 60x121 cm, 60,4x60,4 cm, 60x60 cm, 45x45 cm, 40x80 cm, 30x60 cm, 30x60 cm, 30x30 cm.

De Sintesi Evoque kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Door onze directe contacten met de Sintesi fabriek kunnen wij de Sintesi Evoque aanbieden tegen een scherpe prijs. Voor deze scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wilt u meer informatie over de collectie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar deze betonlook tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie