Sintesi Mywood

De Sintesi Mywood is een levensechte interpetatie van het natuurlijke materiaal hout. Dit keramisch parket is ontworpen en ontwikkeld om het materiaal keramiek te verbinden met de charme van hout. En dat is zeer goed gelukt binnen de Sintesi Mywood collectie!

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor de Sintesi Mywood tegels? Vraag dan bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie en advies? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sintesi MyWood collectie

De Sintesi MyWood collectie is een collectie keramisch parket. Voor deze collectie keramisch parket zijn alle kenmrken van natuurlijk hout overgenomen. Op deze manier heeft de Sintesi Mywood collectie de echte charme van hout. De houtlook van het keramisch parket is verkrijgbaar in 6 kleurvariaties. De 6 kleurvariaties voor de Sintesi Mywood zijn kleuren die goed passen bij het karakter van houtlook tegels. Nog een voordeel van keramisch parket is dat het in iedere ruimte bruikbaar is. Ga dus bijvoorbeeld ook eens voor een houtlook vloer in de badkamer of keuken. Allemaal mogelijk met de Sintesi Mywood collectie! De populairste kleur uit de collectie is de Sintesi Mywood Miele.

De afwerking voor buitenruimtes

De Sintesi Mywood heeft ook een speciale afwerking voor buitenruimtes. Deze speciale afwerking heeft een dikte van 20 mm. De dikte van 20 mm laat de terrastegels goed bestand zijn tegen de omstandigheden en belasting van buiten. Ga voor natuurlijk charme voor tuin en terras door het gebruik van dit keramisch parket voor buiten.

Kleuren en afmetingen.

Deze collectie van Sintesi Tegels is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Mywood Bianco
  • Mywood Grigio
  • Mywood Tortora
  • Mywood Miele
  • Mywood Beige
  • Mywood Ciliegio

Afmetingen:

20x80 cm, 20x121 cm, 30x121 cm.

De Sintesi Mywood kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Sintesi Mywood collectie kunt u bij Regge Tegels & Vloeren kopen tegen een scherpe prijs. Voor deze scherpe prijs kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over deze collectie keramische houtlook tegels? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan de showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar de Sintesi Mywood tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie