Alaplana Tegels

Alaplana tegels is een Spaans tegelmerk. Dit Spaanse tegelmerk produceert haar producten met als kenmerken design, kwaliteit en technologie. Hierdoor heeft Alaplana tegels een prachtig assortiment neergezet dat een eigen traditie en stijl heeft. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer advies over de tegels van dit merk.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor een Alaplana tegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over dit merk? Neem dan gerust eens contact met ons op. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het merk Alaplana Ceramica

Alaplana Ceramica is een tegelmerk afkomstig uit Spanje. Dit Spaanse tegelmerk definieert zich door te letten op creatieve oplossingen voor vloer en wand. Hierdoor heeft Alaplana een uniek assortiment neergezet. Het bedrijf is in staat om de internationale markt precies in haar behoeftes te voorzien. Met een tegel van Alaplana Ceramica krijgt u een goede combinatie tussen hoogwaardige kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten kunt u ook nog eens extra lang genieten van een Alaplana tegel! Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over de keramische tegels van dit Spaanse merk.

Het assortiment van dit merk

Het assortiment van Alaplana is er op gericht om voor alle projecten mogelijkheden te bieden. Dit doet Alaplana tegels door creatieve mogelijkheden te bieden. Deze creatieve mogelijkheden bestaan uit bijvoorbeeld prachtige kleurvariaties of mogelijkheden qua decor. Het is daarom niet voor niets dat ook architecten en interieurontwerpers graag hun keus makenbinnen het uitgebreide assortiment van Alaplana tegels. Ook door verschillende stijlen toe te voegen aan het assortiment weet Alaplana Ceramica afwerkingen voor ieders project. Uit het assortiment zijn de Alaplana Horton en Shireen enkele populaire en veel gekozen series.

Alaplana tegels voor buiten

Alaplana tegels heeft een ruim assortiment aan tegels voor vloer en wand. Maar ook terrastegels worden geproduceerd door dit merk. De keramische tegels voor het terras worden geproduceerd met een dikte van 20 mm. De dikte van 20 mm zorgt ervoor dat de terrastegels beter bestand zijn tegen de omstandigheden van buiten. Alaplana buitentegels kunt u uiteraard ook bij Regge Tegels & Vloeren kopen tegen scherpe prijzen. Breng eens een bezoek aan onze showtuin om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden van buitentegels.

Alaplana tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Alaplana tegels kunt u bij Regge Tegels kopen tegen een scherpe prijs. Naast een scherpe prijs geeft Regge Tegels & ook graag advies over de keramische tegels van dit Spaanse tegelmerk. Wilt u meer advies? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom of neem direct contact met ons op. Wanneer u benieuwd bent naar een scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Voor een zakelijk project op zoek naar de tegels van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen uit het assortiment