Procasa Tegels

Procasa Tegels is een hoogwaardige leverancier van keramische tegels en staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van betaalbaar wonen. Procasa bestaat uit een uitgebreid assortiment van veelzijdige, trendy en kwalitatieve wand- en vloertegels. Door een afwisselend en levendig assortiment te hebben ontwikkeld, kan een tegel van dit merk voor iedere consument een uitkomst zijn.

Regge Tegels & Vloeren biedt het gehele assortiment van Procasa Tegels aan tegen een zeer scherpe prijs samen met goed en bijpassend advies. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een tegel van Procasa of kom eens langs bij ons in de showroom. Op zoek naar een specifieke tegel van dit merk of wilt u meer informatie en advies? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Procasa Tegels

Procasa tegels is een producent van hoogwaardig keramiek. Dit keramiek wordt door het merk een gevarieerde range aangeboden. De series van Procasa bevatten veel verschillende soorten, maten en kleuren tegels. Er zijn veel verschillende soorten tegels leverbaar. En daarnaast hebben deze verschillende soorten tegels een goede kwaliteit Of het nu gaat om witte wandtegels of een prachtig keramisch parket, Procasa biedt een prachtig product voor een scherpe prijs! Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Procasa aanbieden tegen de scherpste prijs! Van dit merk is bijvoorbeeld de Procasa Essentials een bekende collectie.

Procasa vloertegels

Vloertegels van Procasa staan bekend om de brede mogelijkheden tot gebruik. De vloertegels uit dit assortiment hebben verschillende topafwerkingen om hierdoor ook in verschillende ruimtes te worden verwerkt. Op deze manier kunnen Procasa vloertegels ook in een ruimte worden verwerkt die nat wordt. Denk hierbij aan vloertegels voor de badkamer of keuken. Door meerdere stijlen in het assortiment te verwerken kunnen de Procasa vloertegels ook worden aangepast naar de stijl die u voor ogen heeft. Over een tegel op de vloer uit dit assortiment geven wij graag advies.

Procasa wandtegels

Procasa wandtegels zijn keramische wandtegels die meer bekend staan als afwerking van de ruimte. Door opvallende details te combineren met hoogwaardig keramiek kan een wandtegel van dit merk een ruimte helemaal afmaken. Ga met Procasa wandtegels voor een tegel aan de wand die perfect aan sluit op uw smaak. Kies voor een tegel met patronen voor de details, of ga voor XXL wandtegels om de feel van de ruimte te kunnen bepalen. Over de toepassing van deze wandtegels geeft Regge Tegels & Vloeren ook graag meer advies!

Tegels van Procasa kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over Procasa tegels? Regge Tegels & Vloeren biedt u graag een Procasa tegel aan tegen een scherpe prijs samen met goed advies. Neem hiervoor direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar de tegels van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment