Procasa Tegels

Procasa tegels is een hoogwaardige leverancier van keramische tegels en staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van betaalbaar wonen. Procasa bestaat uit een uitgebreid assortiment van veelzijdige, trendy en kwalitatieve wand- en vloertegels. Door een afwisselend en levendig assortiment te hebben ontwikkeld, kan Procasa voor iedere consument een uitkomst zijn. Bekijk direct enkele afbeeldingen van het assortiment van Procasa. Bekijk direct enkele afbeeldingen!

Regge Tegels & Vloeren biedt het gehele assortiment van Procasa aan tegen een zeer scherpe prijs samen met goed en bijpassend advies. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een tegel van Procasa of kom eens langs bij ons in de showroom.

Op zoek naar een specifieke tegel van Procasa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of klik hier voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen uit het assortiment van Procasa:Procasa BluestoneProcasa Alva TaupeProcasa ImpressieProcasa EssentialsProcasa Prostone CopenhagenProcasa Jura AlmondProcasa Essentials


 

Lees meer over Procasa Tegels

Procasa tegels

De series van Procasa bevatten veel verschillende soorten, maten en kleuren tegels. Er zijn veel verschillende soorten tegels leverbaar! Of het nu gaat om witte wandtegels of een prachtig keramisch parket, Procasa biedt een prachtig product voor een scherpe prijs! Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Procasa aanbieden tegen de scherpste prijs!

Procasa tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Procasa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!