Procasa Tegels

Procasa is een hoogwaardige leverancier van keramische tegels en staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van betaalbaar wonen. Procasa bestaat uit een uitgebreid assortiment van veelzijdige, trendy en kwalitatieve wand- en vloertegels.

Procasa tegels

De series van Procasa bevatten veel verschillende soorten, maten en kleuren tegels. Er zijn veel verschillende soorten tegels leverbaar! Of het nu gaat om witte wandtegels of een prachtig keramisch parket, Procasa biedt een prachtig product voor een scherpe prijs!

 

Lees meer over Procasa Tegels

Procasa Basics

Procasa Basics is een trendy en zorgvuldig samengestelde serie wand- en vloertegels die perfect passen in de badkamer van nu. De serie van Procasa Basics bestaat uit diverse wand- en vloertegels afgewisseld met hout decortegels en tegelstroken. Hierdoor is het Basics tegelassortiment compleet en veelzijdig! De collectie is samengesteld op basis van de stijlen Nature & Modern.

Procasa Selection

Achter de naam Procasa Selection schuilt een veelzijdige collectie wand- en vloertegels geselecteerd door professionals van het Procasa team. Alle collecties onder de naam Procasa Selection voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen zoals die binnen Procasa gelden. Binnen Procasa Selection worden nieuwe trends op tegelgebied, maar ook specialties zoals bijvoorbeeld een speciale keuken-tegelserie door het team zorgvuldig geselecteerd en gepresenteerd.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Procasa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!