Rondine Tegels

Rondine Tegels biedt is een producent van keramische wand- en vloertegels die creatieve oplossingen voor ieder project weet te bieden. Denk hierbij aan de elegantie van de meest verfijnde marmersoorten, de eeuwenoude charme van steen, de natuurlijke warmte van hout en het moderne karakter van betonlook. Allemaal stijlen die verwerkt zijn in het assortiment van Rondine Tegels.

Bent u op zoek naar een tegel uit het assortiment van Ceramica Rondine? Neem dan contact met ons op, of vraag om direct een scherpe prijs te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte aan. Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Rondine Tegels. Hierdoor kunnen wij voorzien van scherpe prijs. Daarnaast voorzien wij u ook in snelle levertijden.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Rondine Ceramica uit Italië

Ceramica Rondine is een producent van keramische tegels, dat al sinds 1961 bezig is met het ontwikkelen van vloer- en wandafwerkingen. Sindsdien is het bedrijf toonaangevend op de markt met originele texturen en afwerkingen. Daarom is Rondine Ceramica een Italiaans merk dat steeds meer klanten weet te bereiken. Dit wordt versterkt door de kwaliteit van de producten die verezekerd wordt door de technologische vooruitgang die het bedrijf heeft bij het produceren en afwerkingen van de keramische producten. Nieuwe producten, innovatieve technologiën, onderzoek & ontwikkeling, kwaliteit en duurzame productie. Dat zijn de waarden die Rondine Ceramica tot een toonaangevende Italiaanse producent van keramische vloer- en wandafwerkingen heeft gemaakt.

Het assortiment van Rondine Tegels

Het assortiment aan Rondine Tegels staat voor geraffineerd design dat tegels heeft met een prachtige aantrekkingskracht. De collecties van Rondine Tegels zijn er voor binnen- en buitenprojecten en bieden daarnaast mogelijkheden voor de vereisten van residentiele, commerciele en zeker ook particuliere project. Pas keramische tegels uit het assortiment van Ceramica Rondine toe naar uw eigen wens. Uit het assortiment van Rondine Tegels zijn enkele populaire series de Ceramica Rondine Wall Art, Trudi en Brick. Alle series uit het assortiment van Rondine Tegels kunt u bij Regge Tegels & Vloeren vinden tegen een scherpe prijs.

Waar kunnen Rondine Tegels gebruikt worden?

Rondine Ceramica produceert tegels voor alle afwerkingen. Dit zijn dus tegels voor zowel de vloer als de wand. Ook zijn er series van Rondine tegels die als buitentegels te gebruiken zijn. Speciaal uit het assortiment van Rondine zijn de grote formaten. Deze worden geproduceerd onder de noemer van Large Slabs. Bij de formaten van large slabs moet u denken aan formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm of 120x240 cm. Het voordeel van deze formaten is dat er minder voeg nodig is. Zo vormen de slabs een groter geheel op vloer of wand.

Rondine Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Ceramica Rondine in Nederland en kan deze tegels leveren tegen scherpe prijzen, samen met een snelle levertijd. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project, of bent u designer/interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment