Cevica Tegels

Cevica ontstond in 1986 in Castellón de la Plana, als resultaat van een project ontwikkeld door vier ondernemende mensen die hard wilden werken. Sinds de oprichting meer dan dertig jaar geleden heeft de Spaanse tegelfabrikant Cevica zich gespecialiseerd in de vervaardiging van keramische tegels in kleine formaten, randen en speciale stukken. Hierbij staan kwaliteit, design en innovatie centraal. Door handwerk te combineren met hoge technologieën biedt de fabrikant een grote verscheidenheid aan ontwerpen en combinaties in de beste kwaliteit.

Regge Tegels & Vloeren kan de vloer- en wandtegels van Cevica aanbieden tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs of kom gerust eens langs in onze showroom voor advies en inspiratie van onze verkoopmedewerkers. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het assortiment van Cevica

Laat u inspireren door de keramische collecties van Cevica. Ontdek alle modellen van dit merk op onze website. U heeft de beschikking over een ruim assortiment keramische vloer- en wandtegels voor binnen en buiten voor alle soorten stijlen en ruimtes. Maak van uw decoratieve project een uniek en origineel ontwerp! Cevica staat bekend om de originele formaten, afwerkingen en kleuren dus er zit altijd wel iets voor u tussen. Daarnaast onderscheidt het merk zich al jaren door het ambachtelijke karakter van haar producten, veelal met een hoog gehalte aan handwerk.

Tegels van Cevica te koop bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen over Cevica? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs en een goed advies. Om direct een scherpe prijs te ontvangen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar een tegel uit dit assortiment? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Een aantal collecties van Cevica uitgelicht