AVA Ceramica

AVA Ceramica is een Italiaans tegelmerk. Dit Italiaanse tegelmerk richt zich voornamelijk op de productie van hoogwaardig keramiek in grotere formaten. Dit staat voor de stijl en klasse van Italiaans design. Voorzie iedere ruimte in huis van een fraai oppervlak door de toepassing van een AVA Ceramica tegel. In het assortiment worden afwerkingen voor zowel vloer als wand geproduceerd.

Heeft u interesse in een tegel van dit merk? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Wilt u meer informatie en advies? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het bedrijf AVA Ceramica

Het Italiaanse bedrijf AVA Ceramica is in 2012 pas opgericht. Toentertijd is het opgericht als onderdeel van La Fabbrica. Binnen La Fabbrica is AVA Ceramica zich bezig gaan houden met de productie van klassieke, creatieve oplossingen. Deze oplossingen uiten zich voornamelijk in de productie van grote vloertegels en wandtegels. Door grotere formaten te verwerken in het assortiment weet AVA een nieuwe vorm van luxe voor de afwerking van uw ruimte te geven. Dit gaat dan ook helemaal mee in interieurtrends van dit moment. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag meer informatie over de tegels van het bedrijf AVA Ceramica. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom. Daar staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar.

Assortiment van AVA Tegels

Zoals gezegd wordt door AVA Ceramica de focus gelegd op de productie van keramische wand- en vloertegels in grotere formaten. De grotere formaten geven extra klasse aan de tegels in het assortiment. Door dit te combineren met looks die goed passen bij de formaten, wordt een assortiment aan AVA tegels neergezet met een eigen karakter. Denk hierbij vooral aan marmerlook of natuursteenlooks in grote formaten. De formaten die hierbij gekozen worden zijn formaten van bijvoorbeeld 100x100 cm, 120x120 cm, 240x80 cm of 320x160 cm. Deze formaten worden geproduceerd met een dikte van 6, 9 of 10 mm. Hierdoor worden de tegels niet te zwaar en zijn een stuk gemakkelijker in verwerking. De dikte van 6 mm is toepasbaar op de wand en tegels van 10 mm is bruikbaar voor vloer en wand. Populaire series uit het AVACeramica assortiment zijn bijvoorbeeld de AVA Ceramica Marmi en Statuario die als grote wandtegels en vloertegels gebruikt kunnen worden.

Tegels van AVA Ceramica kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar een tegels uit het assortiment van AVA Ceramica? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen door direct contact de fabriek u voorzien in scherpe prijzen voor AVA Ceramica tegels. Ook geven wij graag meer advies en informatie. Hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom. Of neem direct contact met ons op. Voor een zakelijk of commercieel project op zoek naar een tegel van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment