Techlam Tegels

Techlam is een nieuw keramisch product op de markt. Techlam Tegels zijn extra dunne keramische tegels. Met de extra dunne tegels is het mogelijk zeer gemakkelijk een nieuwe tegelwand en/of vloer te maken. Afhankelijk van de beoogde gebruikslocatie zijn de tegels 3mm of 5mm. Deze extra dunne tegels zijn een revolutie binnen de tegelindustrie en geeft nieuwe mogelijkheden voor architecten en designers. Met een grote keuze aan maat, kleur en de mogelijkheid te combineren met andere materialen heeft Techlam in korte tijd flink naam gemaakt.

De scherpste prijs voor het assortiment van Techlam vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Interesse in een tegel van Techlam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Techlam, de nieuwe vloer- en wandafwerking.

Techlam is door Levantina op de markt gezet als een revolutionaire collectie keramische vloer- en wandafwerkingen. Techlam staat voor kwaliteit, elegantie en verfijning. De tegels uit de series van Techlam zijn ontwikkeld met grote formaten en minimale diktes wat gecombieerd wordt met nieuwe kleuren en texturen die in iedere ruimte de sfeer kunnen veranderen. Deze high-tech oplossingen hebben diktes van 3 of 5 mm en zijn verkrijgbaar in XXL-formaten van bijvoorbeeld 100x300 cm, 150x100 cm of 25x300 cm. Met de grote formaten wordt ieder project in staat gesteld om prachtige oppervlaktes te kunnen verkrijgen.

Techlam assortiment

Design en innovatie vormen samen een explosie van kleuren en texturen, hand in hand met de meest verfijnde elegantie. De Techlam tegels zijn een product dat fascineert door zijn geraffineerde nuances die hun volle betekenis bereiken door hun unieke kwaliteiten, exclusief op dun, groot formaat keramiek. Techlam staat synoniem voor kwaliteit, elegantie en verfijning. Techlam tegels zet een nieuwe standaard voor keramisch tegels, die in staat zijn om ruimtes te creëren die vol persoonlijkheid en simpelweg uniek zijn.

Het gebruik van Techlam Tegels

Techlam tegels zijn duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud waardoor ze ideaal zijn voor diverse doeleinden. Bovendien is het mogelijk Techlam tegels te krijgen in groot formaat (100 cm x 300 cm) waardoor ze dé ideale oplossing zijn voor commerciële exploitatie.

Techlam bij Regge Tegels & Vloeren

Door directe contacten kan Regge Tegels & Vloeren de collecties van Techlam aanbieden tegen scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Techlam