Techlam Tegels

Techlam is begonnen met het maken van keramische tegels in 2006 in Spanje. Met de dunne tegels (vergelijkbaar met Kerlite tegels) is het mogelijk zeer gemakkelijk een nieuwe tegelwand en/of vloer te maken. Afhankelijk van de beoogde gebruikslocatie zijn de tegels 3mm of 5mm. Met een grote keuze aan maat, kleur en de mogelijkheid te combineren met andere materialen heeft Techlam in korte tijd flink naam gemaakt.

Techlam tegels

Techlam tegels zijn duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud waardoor ze ideaal zijn voor diverse doeleinden. Bovendien is het mogelijk Techlam tegels te krijgen in groot formaat (100 cm x 300 cm) waardoor ze dé ideale oplossing zijn voor commerciële exploitatie.

De populairste tegelseries van Techlam zijn onder andere de Techlam Hydra, Techlam Madeira en de Techlam Vulcano.

Lees meer over Techlam Tegels

Techlam Hydra

De Techlam Hydra tegels zijn geïnspireerd op diverse in de natuur voorkomende bodembedekkingen. Met de natuurlijke uitstraling van Hydra haalt u de beste natuurlijke vloer in huis met alle comfort van keramische tegels. De keramische tegels van Techlam worden tijdens de productie voorzien van een kras- en kleurvaste toplaag waardoor de prachtige uitstraling van de tegels voor lange tijd behouden blijft. De tegels zijn voorzien van een natuurlijke kleurnuance waardoor u kunt genieten van een levendige vloer zonder dat er herhalingen voorkomen.

Techlam Madeira

De Techlam Madeira heeft haar design te danken aan de natuurlijke aantrekkingskracht van hout. Houten vloeren zijn al jarenlang een populaire keuze dankzij de warme, natuurlijke uitstraling. De houtlook tegels van de Techlam Madeira zijn op het oog niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De keramische tegels zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming zodat u kunt genieten van de warme uitstraling van hout, met de warme voeten van keramiek.

Techlam Vulcano

De Techlam Vulcano is een tegelserie die gebaseerd is op vulkanisch gesteente. Vulkanisch gesteente, zoals bijvoorbeeld graniet, is al eeuwen populair dankzij de bijzondere uitstraling. Deze uitstraling vindt u terug in de toplaag van de tegel, maar dan wel met de voordelen van keramiek. Waar vulkanisch gesteente normaal gesproken uiterst poreus is, is de keramische tegel keihard gebakken. Hierdoor zijn de Techlam tegels zeer gemakkelijk schoon te maken en te houden. Bovendien zijn de tegels zeer krasvast en verandert de kleur niet. De Techlam Vulcano tegels bieden met vijf kleuren een uitgebreide keuze. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten waardoor u de vloeren en de wanden kunt voorzien van dezelfde tegels.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Techlam of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!