Techlam Tegels

Techlam tegels is begonnen met het maken van keramische tegels in 2006 in Spanje. Met de dunne tegels is het mogelijk zeer gemakkelijk een nieuwe tegelwand en/of vloer te maken. Afhankelijk van de beoogde gebruikslocatie zijn de tegels 3mm of 5mm. Deze extra dunne tegels zijn een revolutie binnen de tegelindustrie en geeft nieuwe mogelijkheden voor architecten en designers. Met een grote keuze aan maat, kleur en de mogelijkheid te combineren met andere materialen heeft Techlam in korte tijd flink naam gemaakt. Bekijk direct afbeeldingen van het Techlam assortiment.

De scherpste prijs voor het assortiment van Techlam vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Interesse in een tegel van Techlam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of lees hier verder. 

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Techlam:


Techlam Vulcano

 


Techlam Madeira

 


Techlam Hydra

 


Techlam Lavantina

 


Techlam Kalos Bianco

 


Techlam Dark Cabecera

Lees meer over Techlam Tegels

Techlam assortiment

Design en innovatie vormen samen een explosie van kleuren en texturen, hand in hand met de meest verfijnde elegantie. De Techlam tegels zijn een product dat fascineert door zijn geraffineerde nuances die hun volle betekenis bereiken door hun unieke kwaliteiten, exclusief op dun, groot formaat keramiek.
Techlam staat synoniem voor kwaliteit, elegantie en verfijning. Techlam tegels zet een nieuwe standaard voor keramisch tegels, die in staat zijn om ruimtes te creëren die vol persoonlijkheid en simpelweg uniek zijn.

Techlam tegels gebruik

Techlam tegels zijn duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud waardoor ze ideaal zijn voor diverse doeleinden. Bovendien is het mogelijk Techlam tegels te krijgen in groot formaat (100 cm x 300 cm) waardoor ze dé ideale oplossing zijn voor commerciële exploitatie.

Techlam kopen?

Door directe contacten kan Regge Tegels & Vloeren de collecties van Techlam aanbieden tegen scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!